16. januar 2022

Vil du lære om stationære computere? Denne artikel vil lære dig

By viborgnet.dk

De fleste køber kun en ny desktop, når deres gamle holder op med at fungere eller bliver for langsom. Denne artikel vil gøre processen nemmere for dig.

Hvis du har fundet ud af, at dit skrivebord er langsomt, kan du starte med at lave et bootcheck. Du vil være i stand til at finde disse oplysninger i start emnu og køre “ms config.” Dette vil fortælle dig, hvilke programmer der automatisk starter op, når din computer gør det. Find de programmer, du ikke rigtig bruger, og indstil dem til ikke at starte ved opstart. Dette vil fremskynde dit operativsystem.

Vælg omhyggeligt den hardware, du bygger dit skrivebord. Visse processorer vil kun være kompatible med nogle typer bundkort. Nogle RAM-enheder er kun kompatible med nogle bundkort. Sørg for, at alle produkter er krydskompatible. Dette kan spare en del tid og hovedpine, når du bygger din egen computer.

Prøv at købe en overkommelig stationær computer, som du har råd til med netop de funktioner, du har brug for. Mange forsøger at købe maskiner, der er uden for deres prisklasse med masser af ekstra funktioner, som de ikke har brug for eller har brug for.

Støv det indre af din computer ud hver uge for at få systemet til at fungere bedst muligt. Dette sikrer, at din ventilator holder længe.

Få en garanti, når du køber en computer, som du køber. Dette dækker over, at du ikke er ude af hundredvis af dollars, hvis noget går galt. Du kan muligvis tage den med til butikken og få den rettet i dette tilfælde.

Fordi desktopproducenter begrænser dokumentation på papir, er det vigtigt at være omhyggelig. Sørg for, at onlineoplysningerne er fuldstændige, så du laver dit hjemmearbejde, når du søger efter en computer.

Indeholder din computer, du kigger på, nok RAM? Dette er vigtigt i et desktop-system. Kommer du til at gemme en masse information på maskinen? Har du mange billeder? Det er disse ting, du skal overveje, når du køber en ny computer.

De fleste mærker tillader ikke, at den originale garanti overføres til en anden ejer.

Vær klog, når du leder efter et godt tilbud. Du bør forstå, hvad du vil have fra en computer. Du bør finde den rigtige ydeevne, og det har en god pris.

Tidligere var det almindeligt, at folk købte deres skærm, printer, en skærm og en printer i samme pakke. Du kan bare bruge en billig skærm eller et lille fladskærms-tv, mens du overvåger. Husk på, at dit tidligere tastatur og din mus vil fortsætte med at fungere.

Et ergonomisk tastatur er oplevelsen i høj grad. De er specielt designet med komfort i tankerne.

Læs anmeldelser for at lære om forskellige computere. Du bør undgå at købe en stationær computer blot på grund af prisen. Mange gange er billige computere billige, fordi de ikke er lavet godt.

Der er to grundlæggende harddiske; dine muligheder vil gå derfra.

Hvilken slags styresystem er din favorit? Hvis du er Windows 7-fan, er du måske ikke fan af Windows 8, for eksempel.

Byggekvalitet er nøglen til en desktop. Du skal sikre dig, at sagen kan håndtere det. Hvis du synes, det virker spinkelt, så tænk på at købe bedre kvalitet.

En stationær model er sandsynligvis dit bedste valg, hvis du har brug for en hurtig computer. De vil have mere lagerplads og hastighed end bærbare computere eller tablets. De koster normalt også mindre end enhver avanceret bærbar computer.

Nogle gode computere kan have mere videokort. Disse kort kan gøre en forskel i par.

Vær sikker på, at din computer, du køber, tilbyder mange måder at komme online på. Den bør i det mindste være udstyret med Ethernet og ethernet. En Bluetooth-forbindelse er endnu bedre, da du ville være i stand til at forbinde flere enheder til den.

Tjek altid behandlingshastighederne for computere, du overvejer. Der er forhandlere derude, der kan forsøge at overclocke det bedste af dig ved at overclocke disse processorer. Hvis det er muligt, bør du.

Harddisken er en meget vigtig komponent i din computer. Hold din harddisk ren, så den fungerer korrekt og fungerer korrekt. At have unødvendige filer, som du ikke har brug for, og have uorganiseret på harddisken, nedsætter systemets ydeevne.

Tænk over brugen af ​​din stationære computer, før du køber den. Du kan spare penge, hvis du kun bruger det til at køre grundlæggende opgaver. Hvis du planlægger at bruge din computer til spil, grafiktungt arbejde eller underholdning, skal du sikre dig, at de nødvendige komponenter allerede er installeret.

Mærkenavnet betyder noget, når du køber en ny stationær computer. Nogle af de bedre mærker derude er Asus, Dell, HP, ASUS og Acer.

Vær omhyggelig, når du køber en computer online fra. Læs anmeldelser for at lære om virksomheden er legitim. Det vil sikre, at du er beskyttet, hvis noget går galt.

Det kan virke skræmmende, men der er en masse information tilgængelig på nettet om, hvordan man gør det. Dette giver dig en skræddersyet computer.

Blev der nogle af de originale komponenter opgraderet? Blæste den tidligere ejer ud på noget tidspunkt? Er noget gået i stykker og blev erstattet? Denne type information er afgørende for at gøre den bedste handel for dine penge.

Selvom du har spørgsmål efter at have læst dette, har du nok information til at starte med. Hvis du har spørgsmål, når du er i en computerbutik, så få hjælp fra en kyndig medarbejder til at hjælpe med at fuldføre din computersøgning. Du skal være sikker på, at du er komfortabel nok og forstår de oplysninger, du har lært om dit køb af din stationære computer, før du beslutter dig for at gå videre og betale for det.