Computer tips
16. januar 2022

Tips og tricks om computere, du har brug for

By viborgnet.dk

Computere ser ud til at være en del af hverdagen i dag. Prøv at få gode tilbud på din computer.Det er grunden til, at denne artikel blev skrevet. Denne artikel har råd, der vil hjælpe dig med at få et fantastisk skrivebord.

Sørg for, at du har et antivirusprogram. Du kan nemt finde, at en virus, hvis du ikke har denne software. Denne software kan tillade hackere at stjæle dine private data. Der er mange programmer, der vil køre planlagte kontroller for at sikre, at din computer regelmæssigt.

Hvis du har fundet ud af, at dit skrivebord er langsomt, kan du starte med at lave et bootcheck for at få mere hastighed. Kør programmet “ms config” fra din startmenu. Dette program lader dig se, hvilke programmer der åbnes ved opstart, når din computer gør det. Hvis der er programmer, du sjældent bruger, skal du indstille dem, så de ikke starter automatisk. Din computer kommer til at køre meget hurtigere, når du foretager denne ændring.

Tjek alle tilføjelserne før køb. Mange computerbutikker har mulighed for at købe ekstra tilbehør. Sørg for kun at købe det, du har brug for. Dem fra computerproducenter sælges normalt til premiumpriser.

Mål, hvor meget plads der er til rådighed, hvor du planlægger at placere din computer. Stationære computere kommer i mange størrelser baseret på de mærker og modeller, de er. Du ved hvilken størrelse du køber i henhold til den størrelse.

Få en garanti, når du køber en computer, som du køber. Dette hjælper, hvis softwaren eller noget andet skulle ødelægge din computer. Du vender tilbage til butikken og får det ordnet.

Hvis du har overvejet en Mac, men bruger pc-software, så overvej at investere i en kopi af Parallels til Mac. Denne software giver dig mulighed for at bruge en pc’s operativsystem direkte på Mac’en. Du vil være i stand til at bruge et hvilket som helst pc-program, du ønsker. Du skal også købe et pc-operativsystem separat.

Hvis du vil være i stand til at overføre store videofiler, kan du overveje at få en, der har et optisk drev, der kan skrives. Et givet cd-drev er muligvis ikke tilstrækkeligt til større multimediefiler. Du vil kræve den plads, du kan få fra en DVD. Det vil koste lidt mere, men du vil i sidste ende være taknemmelig for, at du har opgraderet.

Computerverdenen har ændret sig meget, og i dag er computere ofte billigere end bærbare. Du kan få en computer for omkring fire hundrede dollars i disse dage. Bare vær sikker på, at der er god kundeservice, uanset hvor du køber din nye computer.

Bliv ikke fanget i spillet om pris nogen steder. Mange mennesker ser efter den perfekte aftale. Men de skrider aldrig til handling, fordi de altid tror, ​​at en bedre aftale er lige om hjørnet. Typisk vil forskellen mellem gode tilbud være meget lille, prisforskellen i tilbudene vil være minimal, go for it.

Hvis du overvejer at opgradere en ny desktop, før du køber, skal du gøre det på købstidspunktet. Mange gange vil det koste meget mindre at få sælgeren til at opgradere maskinen end at købe en individuel del, der skal installeres af en reparatør nede ad vejen.

De fleste mærker tillader ikke, at den originale garanti overføres til dig.

Vær rigtig smart, når du shopper rundt til den laveste pris. Du bør vide, hvad du har brug for din computer til at gøre. Du bør finde ud af, hvilken computer, der giver dig det rigtige ydelsesniveau, og det har en god pris.

I de seneste år kom computere med printer, skærm, tastatur og mus i én boks. Computerskærme er begyndt at blive udfaset, da fladskærms-tv kan fungere lige så godt. Husk, at dit gamle tastatur og din mus vil fungere.

Et ergonomisk tastatur er det perfekte tilbehør til dit skrivebord. De er designet til at reducere belastningen på dine hænder og håndled.

Når du køber en brugt pc, får du muligvis ikke garanti. Dette betyder, at du skal løse. Du er nødt til at beslutte, om denne økonomiske mening for dig.

Tænk over, hvordan du vil bruge din computer til, før du køber den. Lav en liste over forskellige opgaver, som du vil bruge den til. Gør dette til en omfattende liste, så du ikke udelader noget.

Hvad er det operativsystem, du er interesseret i at have på din favorit? Hvis du kan lide Windows 7, betyder det ikke, at du også vil kunne lide Windows 8, for eksempel.

En desktop er ideel, hvis du vil have en hurtig computer. De indeholder typisk flere lager- og hastighedskapaciteter. De er normalt også billigere end enhver avanceret bærbar computer.

Nogle gode computere indeholder to eller flere videokort. Disse videokort kommer i sæt af to eller flere.

Vær sikker på, at computeren tilbyder flere måder at komme online på. Den skal som minimum være udstyret med Ethernet- og Wi-Fi-kapacitet. En Bluetooth-forbindelse ville være endnu bedre, da du ville være i stand til at oprette forbindelse til en telefon eller andet trådløst tilbehør.

Der er ikke noget perfekt computermærke. Er computerhardwaren af ​​god kvalitet? Hvilken type softwarepakker er indlæst på computeren? Er kundeservice support tilgængelig? Overvej hver af disse ting, når du køber en ny computer.

Overvej, hvordan du vil bruge dine behov, før du handler. Du kan spare flest penge, hvis du kun bruger det til basale opgaver. Hvis du planlægger at bruge computeren til din underholdning, underholdning eller store applikationer, så sørg for, at computeren kan håndtere de programmer, du vil køre.

Du skal ikke bekymre dig om størrelsen på harddiskpladsen eller processorhastigheden, når du får en ny computer. Alle moderne desktops har de nyere modeller er i stand til at håndtere aktuelle multimedier. Nogle er lidt hurtigere til det, men medmindre du er professionel, er hastighedsforskellene ubetydelige for den gennemsnitlige computerbruger.

Nu ved du, hvordan du køber en fantastisk computer. Bare brug tipsene her, og brug dem til din søgning. Du kan få en fantastisk computer til en overkommelig pris.