Arbejds-computer
16. januar 2022

Den stationære computerguide, du har ledt efter

By viborgnet.dk

Mange forbrugere vil udskyde at få et nyt skrivebord. Fortsæt med at læse de følgende afsnit for ideer, som du kan gøre dit computerkøb nemmere.

Hav altid software til at beskytte din computer mod virus. Du kan nemt finde, at en virus, hvis du ikke har denne software. Denne software kan finde dine personlige oplysninger. Der er adskillige programmer tilgængelige, som kan scanne og reparere din computer regelmæssigt.

Tjek alle computertilføjelser før køb. Mange computerbutikker har muligheder for at købe ekstra tilbehør med i købet. Vær sikker på, at du kun køber det, du rent faktisk vil bruge. Dem fra computerproducenter sælges normalt til højere priser.

Vælg komponenterne omhyggeligt, hvis du bygger dine produkter, når du selv bygger en desktop. Nogle bundkort kan kun bruges på visse processorer. Visse RAM-enheder fungerer kun godt med bestemte bundkort. Sørg for, at dine produkter er kompatible. Dette kan spare en del tid og hovedpine, når du bygger din egen computer.

Mål, hvor meget plads du har i det område, du planlægger at placere din computer. Stationære computere kommer i forskellige former og modeller, som de er. Ved præcis, hvad du kan passe ind i dit udpegede rum.

Køb en desktop, der har netop de funktioner, du ønsker. Mange mennesker forsøger at købe maskiner, der er uden for deres budget med mange ekstraudstyr, som de ikke bruger eller har brug for.

Få en garanti for en ny computer. Dette kun hvis softwaren eller noget går galt. Du kan typisk få den samme model eller en nyere, hvis dette er tilfældet.

Hvis du har pc-programmer, men vil have en Mac-desktop, så skaf Parallels til Mac. Dette er en software, der lader dig bruge pc-programmer på Mac. Du kan bruge ethvert pc-program, du har brug for. Du bør få et pc-operativsystem separat.

Udstyret du køber vil afhænge af hvilke applikationer du udfører på en regelmæssig basis. Spillere har andre muligheder på en computer end dem, der bare surfer.

Mange computerproducenter begrænser nu mængden af ​​information i en manual, der følger med deres computere, de lægger den ud på nettet. Sørg for, at onlineoplysningerne er tilstrækkelige, så du har nem adgang til enhver software- og driverdownload.

Har den computer, du overvejer, nok hukommelse? Dette er vigtigt i en pc. Skal du gemme en masse information på maskinen? Har du mange digitale billeder? Dette er ting, du skal tænke på, når du skal købe den perfekte computer.

Undgå at blive fanget i prisen vil gå lavere. Mange mennesker ser efter tilbud, når de køber en desktop. De har det altid meget bedre at komme med. Normalt er der ikke meget forskel på vidunderlige tilbud, så når du finder computeren, hvad du vil have, så få den.

Vær rigtig smart, når du handler for et godt tilbud. Du bør forstå, hvad du vil have fra en computer. Du skal finde den rigtige balance mellem ydeevne, og det har en god pris.

Tidligere købte folk en kombinationsaftale, der inkluderede en skærm, printer og skærm i én stor pakke. Computerskærme bliver mere obskure, da fladskærms-tv også kan tjene dette formål. Husk, at dit gamle tastatur og din mus vil fungere.

Læs anmeldelser om forskellige computere. Køb ikke en stationær udelukkende på prisen er rigtig. Mange gange vil du opdage, at billige computere er billige, fordi de ikke er lavet godt.

Der er to slags harddiske.

Når du køber brugt, så husk, at producenterne ofte ikke tillader, at garantier overføres. Det betyder, at du er ansvarlig for at få computeren repareret, hvis noget skulle gå galt. Du skal afgøre, om du kan leve med eller ej.

Hvilken slags styresystem er du interesseret i at have på din computer? Hvis du er en Windows 7-fan, betyder det ikke nødvendigvis, at du for eksempel vil kunne lide Windows 8.

En stationær model er sandsynligvis dit bedste valg, hvis du har brug for en hurtig computer. De vil have mere lagerplads og hastighed end bærbare computere eller tablets. De koster normalt også mindre end bærbare computere.

Tjek computersoftwaren ud. Gå ikke bare ud fra, at din nye computer kommer med et tekstbehandlingsprogram og andre almindeligt anvendte produkter. Mange computere leveres kun med en gratis prøveversion af almindelig software. Dette sænker den samlede computerpris, men de ekstra omkostninger ved at købe nødvendig software kan gøre det for dyrt for dig.

Tjek altid for at se, hvilken behandlingshastighed enhver computer du køber. Nogle forhandlere kan overclocke en processor for at snyde deres kunder ved at gøre det, der kaldes at overclocke processoren. Hvis det er muligt, så prøv at tage et kig på processoren.

Der er ikke et eneste mærke, der skiller sig ud med hensyn til stationære maskiner. Er computerhardwaren tilstrækkelig til at køre den rigtige type? Hvilken software har computeren med? Er kundeservice tilgængelig, når du har brug for den? Det er alle vigtige ting, du skal tænke over.

En harddisk er de mest kritiske elementer. Hold drevet rent for at forlænge dets levetid og holdbarhed. At have unødvendige filer og andre data uorganiseret dato på harddisken vil påvirke systemets ydeevne negativt.

Overvej dit skrivebord, før du handler. Du sparer penge, hvis du kun bruger det til at køre grundlæggende opgaver. Hvis du planlægger at bruge computeren til din underholdning, film eller programmer med masser af grafik er ting, du bruger ofte, skal du have alle nødvendige komponenter lige fra starten.

Overvej at spare penge ved at købe en brugt computer for at spare penge. Disse kan fungere meget godt uden at koste mange penge.

En stationær pc er ikke beregnet til at være så bærbar som en bærbar. Hvis du skal flytte den, er der dog måder at gøre processen enklere på. Minicomputere er et godt alternativ, hvis du flytter dem ofte.

Hvis du ikke ved meget om stationære computere, kan det være lidt skræmmende at købe en ny. De råd, der gives her, burde gøre det til en lettere opgave. Der er en computer, der er perfekt til hver enkelt person.