16. januar 2022

Reducer dit co2 aftryk med disse tips

By viborgnet.dk

Mange mennesker finder udsigten til at ændre deres hjem mere grøn til at være et grønnere miljø. At vide, hvordan man kommer i gang, og hvad man skal gøre for at få mest muligt udbytte, kan være frygtelig svært. Læs disse forslag for at finde artiklen nedenfor for dig.

Regeringen har oprettet flere incitamentsprogrammer for at hjælpe forbrugerne med at skifte til vedvarende energi. Kontakt din lokale regering og opdag programmerne i nærheden af ​​dig. Du kan være berettiget til en gratis installation af solenergi til små eller ingen omkostninger.

Bliv en bedre forbruger af energi, og tag elektriske opladere ud af alle enheder, der ikke har brug for øjeblikkelig opladning. Opladere, der bruges til mobiltelefoner, musikafspillere, mp3-afspillere og andre elektroniske enheder bruger strøm, når de er tilsluttet, selvom de er ‘ t oplader din enhed.

Har du din egen landbrugsjord? Hvis du ejer en gård, eller hvis du kender nogen, der gør, eller lejer jord til et forsyningsselskab til det formål.

Solen giver dit tøj en fantastisk duft. De vil dufte meget friskere, end hvis du skubbede dem ind i en tørretumbler! Du sparer også på forbrugsregningerne ved at tørre dit vasketøj i rækken.

En god måde at spare på energien er ikke at bruge din opvaskemaskine, når du har en fuld ladning klar til at gå. Kør den ikke med kun få retter. Du vil måske blive overrasket over antallet af tallerkener, der kan passe i din opvaskemaskine.

Når du skal bestemme den økonomiske virkning af et PV-solsystem, så prøv at beregne, hvad energiproduktionen af ​​dit system vil være, når du bruger timers sol om vinteren. Dette forhindrer uventede effekter fra en vintermåneder, så du sikrer, at dit hjem har en ordentlig energibeholdning.

Tag dig tid til at vedligeholde dit køleskab ordentligt. Da køleskabet er et apparat, der bruger meget energi, er det afgørende, at du holder det kørende effektivt. Gør afstøvning af støvet, der omgiver varmespiraler, til en del af din ugentlige rengøringsrutine. Sørg for, at dørtætningerne er rene og også tætte.

Stormdøre og vinduer giver bedre luftgennemstrømning ind i et hjem. Stormdøre og vinduer mindsker kold luft, der filtrerer ind i åbninger. Boliger udstyret med stormvinduer og -døre øger deres energieffektivitet med hele 45%, hvilket også ender op på 45%.

Brug en tankløs vandvarmer i stedet for en tank stil varmelegeme. Mens varmeapparater, der er tankløse, stadig har brug for elektricitet eller gas, opvarmer de kun den mængde vand, du har brug for, i stedet for at holde en stor tank varm døgnet rundt. Tankløse varmelegemer kan erhverves i modeller, der kan forsyne hele huset eller visse vandhaner.

Lær forskellene mellem passiv og aktiv solenergi.Passiv strøm bruger solens stråler til at lagre energi inden for dit hjems vægge og er betydeligt billigere.

Gør dit hjem energieffektivt med produkter, der hjælper dig med at spare energi. Termoruder og velisolerede døre reducerer energien, samtidig med at den indvendige temperatur holdes mere behagelig. Disse typer produkter kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne til køling og opvarmning.

Prøv at kommunikere så mange meddelelser til folk som muligt via e-mail. Kort sagt, gå så meget som muligt uden papir.

Hold øje med, hvor mange watt elektricitet du bruger. Slut dine apparater til disse enheder, og de kan fortælle dig, hvor meget energi de bruger på en time, og det vil fortælle dig, hvor meget enheden bruger i energi på en time, eller et år. Dette kan vise, hvad dine enheder virkelig koster dig.

Brug LED-lys til at pynte op til ferien. En undersøgelse blev udført af USA. Den mængde elektricitet kunne forsyne 200.000 hjem med elektricitet i et helt år. Du kan i hvert fald se frem til at spare penge på din elregning.

En god måde at spare energibesparende tip er at skifte din kedel. Mange gamle kedler blev ikke lavet med energibesparelser i tankerne, hvorimod de nyere har en tendens til at være meget mere energieffektive. Nyere kedler hjælper med at producere mindre kuldioxid og reducere energiregningen.

Prøv at installere et toilet, der er bygget til at spare vand. Nogle skøn viser, at omkring halvdelen af ​​alt vandforbruget i et hjem kommer fra toilettet. Et toilet af ældre model bruger meget mere vand end et vandbesparende, hvorimod en vandbesparende model kun bruger 1,6 liter, hvilket sparer omkring 70 procent på dit årlige vandforbrug.

Grøn teknologi apparater kan koste lidt mere på forhånd, men dine forbrugsregninger vil blive reduceret. Det vil også have en stor forskel for miljøet.

Den resulterende effekt er energiforbrug og maksimeret dollarbesparelse.

Der er en del forskellige måder at spare energi på, når du vasker dit vasketøj. Start med at bruge fugtkontrolindstillingerne, der slukker din tørretumbler, når vasketøjet er tørt. Brug høje centrifugeringshastigheder til at reducere den høje centrifugeringshastighed for at reducere fugt i tøjet og derved forkorte tørretiden.

En god måde at hjælpe med at spare energi på er at tø dine frosne madvarer op i køleskabet. Dette er en sikrere og billigere måde at tø mad på, som reducerer køleskabets energiforbrug.

Sluk lyset, når du ikke har brug for dem. For eksempel, brug let om natten, når de er nødvendige, sluk dem. Hold ikke verandalys eller andre unødvendige lys tændt, når de ikke er i brug. Dette enkle trin vil reducere energiforbruget.

Dem, der ønsker at bruge grøn energi, bør anskaffe sig en frontbetjent vaskemaskine. Disse typer maskiner bruger meget mindre vand og rent tøj mere effektivt. Dette vil hjælpe dig med at spare penge og vandregninger.

Dette hjælper med at reducere energiomkostningerne, reducerer forureningen og gør dig til en uafhængig forbruger af energi. Dette vil reducere dit energiforbrug, og du har mange måder at gøre dette på.

Et hjem kan have et vidt forskelligt layout eller være et andet sted. Grøn energi tilbyder løsninger til mange hjem, selvom det kan variere. Nogle arbejder for alle hjem, mens andre kun arbejder for nogle. Brug de tips, der passer bedst til dit hjem.