Mobiltelefon
16. januar 2022

Top tips til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din mobiltelefon

By viborgnet.dk

Har du meget vand, når det kommer til mobiltelefoner? De fleste mennesker gør ikke. Der er et væld af tricks, som du kan finde det svært at finde ud af. Denne artikel dykker ned i disse tips for at hjælpe dig med nogle praktiske råd for at få mest muligt ud af din mobiltelefon. Du kan blive chokeret over, hvad du lærer alle disse nye ting!

Husk, at smartphones bliver langsommere, når de bliver ældre. Opdatering af software hjælper med at forhindre, at telefonen bliver forældet. Problemet med dette er, at der kommer nye telefoner, der er større og mere kraftfulde.

Hvis du har en smartphone, bruger du sandsynligvis din telefon næsten konstant. En ny genstart rydder hukommelsen. Du vil helt sikkert bemærke en forbedring af din mobiltelefons ydeevne efter kun et par dage efter at have fulgt dette trick.

Bliver din telefon ikke opladet, så længe du ønsker det? Et svagt signal belaster dit batteri betydeligt.

Vær på vagt over for udvidet garantibeskyttelse. Disse omkostninger er typisk unødvendige. Hvis en mobiltelefon er ved at gå i stykker, sker det normalt inden for et år, som grundgarantien generelt dækker. Også mange mennesker får nye mobiltelefoner hvert år, udvidede garantier er generelt værdiløse.

Tillad aldrig din mobiltelefon i nærheden af ​​vand. Det er almindeligt for mobiltelefon i en vandmasse og ødelægge den. Hold det væk fra enhver vandkilde. Ulykker sker over tid.

Føl ikke, at du er nødt til at holde dig til ét mærke i fortiden. Selvom du måske tror, ​​du kun ved, hvordan du bruger én type telefon, skal du holde et åbent sind. At se på andre muligheder kan vise dig en hel verden af ​​funktionalitet.

Køb ikke en smartphone, hvis du kun har brug for en telefon til at tale med andre. Smarttelefoner er gode til folk, der bruger telefonen til at oprette forbindelse til internettet og til at sende og modtage e-mails. Smartphones koster mere end almindelige telefoner, og du behøver ikke bruge de ekstra penge, hvis du kun vil tale.

Et etui er ikke nødvendigt til de fleste nye telefoner. Smartphone-producenter bruger ofte allerede hårde materialer som Kevlar eller kulfiber, når de bygger deres telefoner. Selvom etuier kunne styrke din telefon, kan de gøre det sværere at bruge mobiltelefonen. Vej dine muligheder nøje, og tag kun dine valg baseret på, hvad der vil tjene dig.

Husk, at din mobiltelefons kamera på en telefon vil mangle en optisk zoomfunktion. Flyt tættere på for at få et nærbillede. Der er objektiver, du kan købe, som kan passe på din smartphone, som kan give dig mulighed for at zoome ind.

Det kan være klogt at opgradere din telefon hvert par nye teknologier. Mange mobilwebsteder er konfigureret til at fungere bedst, når de tilgås fra de nyeste enheder. Du kan muligvis slet ikke få adgang til nogle websteder med en ældre telefon.

Du ved måske allerede, hvor du får det bedste signal i nærheden af ​​dit arbejde og dit hjem. Det kan endda være overalt, hvor du går regelmæssigt. Hvis du bor i en by og forlader byen, er din service muligvis ikke så god.

Køb et solidt etui til mobiltelefon. At droppe telefoner kan koste dig en ret dyr fejl. Du kan se efter ekstrem stærk beskyttelse fra Otterbox, hvis du virkelig er bekymret.

Lær, hvordan du bruger din telefon. Du kan holde styr på arbejde eller andre aktiviteter. Du kan indstille din alarm på forhånd, så du altid er forberedt. Dette kan spare dig for en masse tid og kræfter.

Sluk din telefon, hvis du ikke har et dårligt signalområde. Slå søgefunktionen fra, indtil du er ankommet til et område, der tilbyder mobiltelefonservice.

Brug ikke din mobiltelefon, mens du kører. Selv med en håndfri Bluetooth-enhed vil en mobiltelefon distrahere dig fra den vigtige opgave at køre. Forskning viser, at selv at gøre dette også kan være farligt.

Nyere telefoner har ikke brug for yderligere skærmbeskyttelse. Mange telefoner tilbyder et beskyttelseslag indbygget i skærmen for at forhindre pletter eller ridser. Tilføjelse af en skærmbeskytter kan gøre det svært at læse din skærm. De danner også luftbobler og udvikler deres egne ridser.

Skriv når du kan. Hvis du ikke behøver at sige meget, skal du bare skrive det. Din telefon udsender mere stråling, hvis du rent faktisk tager den op og foretager et opkald. Det gør sms’er mere bekvemt og sikrere.

Dit mobiltelefonbatteri vil nyde længere levetid, hvis du lukker ubrugte funktioner ned. Disse funktioner er ikke altid relevante. Du har måske slet ikke brug for dem. Sluk dem i din mobiltelefons indstillinger.

Denne komprimering vil gøre det, så du ikke tømmer gennem enhedens hukommelse fyldt op. Din telefons internetforbindelse vil fungere bedre, hvis du har ekstra plads.

Vær meget forsigtig med billeder taget med din telefon. Du ønsker ikke at have ulovligt eller uønsket materiale på din telefon. Hvis den person, du tager billedet af, er mindreårig, er det ulovligt, det er en forbrydelse.

Hvis du er forælder, skal du sørge for at indstille de privatlivsindstillinger, der er på dit barns telefon. Sørg for, at de ikke kan besøge uacceptable websteder eller kommunikere med fremmede. Dette er med til at beskytte din familie generelt.

Nogle ekstra batterier kommer med et praktisk etui for at gøre det nemt at tage det med dig. Andre modeller er særskilte enheder, der tilsluttes direkte til din telefon som et normalt opladningskabel.

Det kan være smart at købe din mobiltelefon kontant frem for at betale månedlige. Dette kan i høj grad reducere din månedlige regning fra telefonregningen. Du vil ikke blive låst fast i en kontrakt og vil være i stand til at skifte til en anden operatør, hvis du vil.

Du ved måske ikke alt om mobiltelefoner, men der er gode tips her. Du skal gøre, hvad du kan for at få mest muligt ud af dem. Brug det du har lært til at maksimere din glæde af din mobiltelefon. Intet kan være værre, end hvis du har en telefon, der ikke er sjov at bruge.