16. januar 2022

Mobiltelefonråd, som alle kan bruge når de skal ud og købe en

By viborgnet.dk

Er mobiltelefonernes verden noget, du ikke kender til? Måske er din mobiltelefon en ældre model og trænger til en opgradering? Denne artikel har nogle tips til at lære dig at blive mere vidende om mobiltelefoner.

Sørg for at genstarte din mobiltelefon her og der for at bortskaffe gemt programhukommelse fra apps til sociale medier. Dette vil få din telefon til at yde sit bedste.

Beslut dig ikke for, at din telefon er i stykker, hvis du taber den i væske. Den bedste ting at prøve er at tage batteriet ud og lægge enheden i en beholder med ris. Dette vil hjælpe med at absorbere enhver fugt, der er inde i din enhed.

Pas på ikke at se videoer, mens du bruger din mobiltelefon uden for wi-fi-rækkevidde. Din telefon kan have en begrænset mængde datatillæg for måneden. Video går lige igennem dette, og du hurtigere. Hvis du ser dig selv gå over, så prøv at få en anden plan.

Hav ikke så travlt med at få den nyeste telefon. Det er ofte ikke altid det værd. Se på anmeldelser af mobiltelefoner, før du beslutter dig for at købe den.

Prøv at undgå de ekstra gebyrer fra en afgift. Det bedste du kan gøre er at ringe 1-800-411-GRATIS. Du vil være i stand til at få stor information, du har brug for, efter at have lyttet til en kort annonce.

Hvis din mobiltelefon er en smartphone, bruger du den sandsynligvis konstant. En genstart fjerner hukommelsesproblemer og sænker farten. Du vil hurtigt kunne mærke en forbedring i ydeevnen blot ved at lukke din telefon ned efter kun en uge.

Aflades dit cellebatteri hurtigt? Et svagt signal kan faktisk dræne dit batteri.

Tag dig tid, når det kommer til at købe udvidede garantier. Disse ekstra omkostninger er ekstra, bare koster dig penge og intet andet. Hvis de kommer til at forekomme, er det normalt tydeligt i det første år, hvor producentens garanti stadig er gyldig. Derudover udskifter de fleste deres telefon hvert år, så hvorfor købe en udvidet garanti?

Din smartphone bliver langsommere, når den ældes. Dette vil gøre det stadig sværere at udføre opdateringer til din telefon, efterhånden som tiden går. Der er nogle tidspunkter, hvor du bliver nødt til at vælge.

Vær helt sikker på, at du rent faktisk har brug for en smartphone, før du køber en. Smartphones er ret dyre, men de giver et kæmpe brag for pengene. Det eneste har brug for en grundlæggende telefon, som der er masser af mennesker, der kunne klare sig med langt mindre. Dette er måske bare ikke et godt valg.

Spørg venner om mobiltelefoner, før du køber en mobiltelefon. De har sandsynligvis et væld af informationer at dele, når du shopper efter den bedste telefon.

Prøv at oplade din telefon, før den dør helt. Disse batterier ønsker at blive genopladet med frekvens. De holder ikke så godt på en opladning, når du gentagne gange lader batteriet blive for lavt konstant, før du bliver opladet. Prøv at få din mobiltelefons batteri opladet på et tidligere tidspunkt.

Husk at kameraerne på mobiltelefoner ikke har optisk zoom. Flyt tættere på for at få et nærbillede. Du kan købe objektiver, som passer ind i din smartphone, og som giver dig mulighed for at zoome ind.

Du kan spille spil ved hjælp af din telefon for at gøre din nedetid mere behagelig.

Sørg for din mobiltelefon. De kan være dyre at erstatte eller reparere. Køb en skærmbeskytter for at undgå at ridse din skærm. Du bør også få en hård sag, der kan holde den sikker.

Du ved måske allerede, at du får det bedste signal i nærheden af ​​dit hjem. Det kan være hvor som helst du tror. Hvis du er i en storby og rejser til andre byer eller gennem mere fjerntliggende områder, er din service muligvis ikke så god.

Lær, hvordan du bruger din telefon. Du kan notere dine aftaler eller endda fritid. Du kan modtage advarsler på forhånd, så det bliver nemt at være forberedt. Dette er en god måde at spare tid på, som kan hjælpe dig med at holde din tidsplan.

Brug ikke en mobiltelefon, mens du kører. Du tror måske, at det er sikkert at bruge en mobiltelefon på et håndfrit sæt, mens du kører, men du er stadig sikker på at blive distraheret fra vejen. Forskning viser, at selv at gøre dette ikke nødvendigvis er en god ting.

Du behøver ikke at være i familie for at få et familieabonnement gennem din mobiltelefonudbyder. Mange mennesker er ikke klar over dette og taber penge som følge heraf. Du kan sætte op med dette, så de kan drage fordel af disse tilbud.

Hvis du ikke sender tekstbeskeder, skal du fjerne denne funktion fra din månedlige plan. Disse tekstplaner er dyre sammenlignet med, hvad de sender. Der er applikationer, der giver dig mulighed for at sende tekster gratis.

Skriv når du kan. Hvis du ikke har meget at sige, skal du bare skrive det til den person, du vil tale med. Mobiltelefonen har mere stråling, når du bruger den til et opkald. Det gør sms’er mere bekvemt og sikkert for dig.

Dit telefonbatteri vil holde opladningen længere, hvis du lukker ubrugte funktioner ned. Du behøver ikke bruge disse funktioner. Du har måske slet ikke brug for dem. Du bør holde disse funktioner fra i indstillingerne på din telefon.

Hold din mobiltelefon under et beskyttende etui. Dette vil tillade din telefon, hvis du ved et uheld taber den eller påvirker den på en eller anden måde. En telefon er meget mere tilbøjelig til at overleve ulykker, når der er et robust etui på den. Dette vil spare dig for en masse tid og penge.

Luk alle applikationer op, du ikke bruger. Mange apps forbliver åbne og skal lukkes ned manuelt. Mange applikationer åbne på én gang kan gøre din mobiltelefon meget langsommere.

Det er klart, at der er masser af materiale at forstå, når det kommer til mobiltelefoner. Denne artikel hjælper med at belyse processen med at forstå mobiltelefoner. Læs den igennem igen for at få så meget information fra den, som du kan. Du vil være i stand til at få præcis, hvad du har brug for, ud af en mobiltelefon.