Laptop computer guide
16. januar 2022

Tips til bærbar computer, du har brug for, før du køber

By viborgnet.dk

Skal du ud og shoppe efter en ny bærbar computer? Ved du, hvordan du kan spare penge på dit køb? Vil du have en købsproces, der er enklere og mere sikker? Hvis det er tilfældet, kan nedenstående oplysninger hjælpe.

Ved, hvor meget du kommer til at bruge på dit budget, før du går ud for at købe en bærbar computer. Er du en pc eller en Mac? Mac’er er derfor elsket af dem, der arbejder med grafiktung software.

Se online for gode rabatter og kuponer, der kan hjælpe dig med at købe en bærbar computer. Du kan finde en kampagnekode eller kupon, som du ikke behøvede.

Overvej at handle online, når du er på udkig efter din næste bærbare computer. Online-leverandører har normalt meget bedre end butikspriser. Du kan maksimere en internetaftale ved at finde kuponkoder, som bare ikke er tilgængelige offline. Se online, før du køber en på internettet, kan du spare penge.

 

Din bærbare computer holder helt sikkert længere, når du har en bærbar kølepude. En grund til, at folk altid skal håndtere defekte bærbare computere, er, fordi de lader det blive for varmt. En lille investering på $20 kan hjælpe dig med at sikre, at din bærbare computer forbliver i live i meget længere tid.

Du har måske ikke brug for det lige nu, disse opgraderinger kan være vigtige senere. Opgradering kan være langt mere omkostningseffektiv end en helt ny computer. Tænk over din computers opgraderingsmuligheder, før du forpligter dig til at købe den.

Prøv flere forskellige typer bærbare computere, før du foretager et faktisk køb. Mange mennesker overser batteritiden og hvor meget hukommelse den bærbare computer har.

Windows bærbare computere har tendens til at koste mindre, grænsefladen på en Mac er at foretrække frem for nogle mennesker. Prøv dem begge i den lokale elektronikbutik. Du bør også tjekke anmeldelser online for at hjælpe dig med at lære fordele og ulemper ved hver type bærbar computer.

Lav en krævende liste over de ting, du får brug for, når du bruger din bærbare computer. Vil du bruge din bærbare computer til at vise opskrifter, mens du laver mad i køkkenet? Hvis dette er tilfældet, så overvej at købe et vandtæt skind. Brug tingene på din liste til at udpege de funktioner, der er centrale for denne gruppe.

Store skærme har også brug for meget batteristrøm meget hurtigere.

Er sikkerhed vigtigt for dig? Der er mange tilgængelige muligheder for at sikre din computer, hvis den bliver væk eller stjålet. Du vil måske købe en bærbar computer, der endda kan få en med fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse. Dette gør det tilgængeligt for netop de personer, du ikke vil have, at folk bruger det.

Se på portene på den bærbare computer, før du køber en. Du skal bruge et par USB-porte på dine perifere enheder. Find ud af præcis, hvilke porte du har brug for, og sørg for, at de er tilgængelige.

To meget vigtige valg at justere er skærmens lysstyrke og mængden af ​​tid, før din computer slukker, når den ikke er i brug.

Bestem, at softwaren er forprogrammeret på din computer. Du har næsten altid brug for tekstbehandlingssoftware og til at lave regneark. Sørg for, at disse programmer ikke kun er prøveversioner.

Du kan spare mange penge, hvis du leder efter en model, der har mindre lagerplads. Du betaler ikke for plads, som du aldrig kommer til at bruge. Eller brug de penge, der er sparet på lageret, til en bedre processor.

Hvis du leder efter en computer, der mest vil blive brugt til spil, er du på det rigtige sted. Mange bærbare mærker har gaming bærbare computere, der gør det nemmere at finde funktioner, du har brug for. Du skal lave dit hjemmearbejde, hvis du skal have funktionerne.

 

Få en computer med et ekstra sikkerhedslag, hvis du er bekymret for tyveri eller uopfordret adgang. Nogle maskiner har fingeraftryks- og ansigtsgenkendelsessikkerhed.

Send kun din bærbare computer i den rigtige beholder for at beskytte den under forsendelsen. Forsendelsesbutikker såsom FedEx tilbyder sæt til bærbare computere, der bruges ved forsendelse af bærbare computere. Tænk på at få dette fra dem, selvom du beslutter dig for at bruge en anden fragtmand til forsendelse.

Sørg for at vælge en let bærbar computer, hvis du vil være mobil med den. Du skal være i stand til at være fortrolig med, hvordan musen og tastaturet føles. Der er flere forskelle mellem bærbare og stationære computere, som det vil tage lidt at vænne sig til. Du skal ikke bekymre dig for meget om din bærbare computer.

Tænk på den anden elektronik, du har, før du får en bærbar computer. Ejer du et Apple TV eller en iPhone? Dette gælder også for Windows- eller Android-elementer. Du kan faktisk øge de ting, du får låst op, ved at blive i en bestemt teknologifamilie.

Dette vil være fantastisk, hvis du har en boks til at sende den bærbare computer til et sted senere efter at have fået den. Du kan også bruge den til at pakke din bærbare computer ind, hvis du flytter fra et hus til et andet.

Vær opmærksom på batteriets levetid. Hvis du tænker på at bruge din bærbare computer, når du altid skal ud, så er batterilevetiden meget vigtig. Se efter modeller med mindst 5 timers levetid. Dette vil sikre, at du undgår at løbe tør for strøm, når du er på farten.

Hvis det skal være en arbejdscomputer, skal det være det samme styresystem som andre computere på din placering. Hvis du bruger det til personlig brug, bør de også have det samme operativsystem.

Dette er vigtigt, hvis du ejer masser af ældre teknologisk tilbehør. Foretag nogle undersøgelser af dette, før du køber.

Laptopnøgler er normalt placeret meget tættere på hinanden end deres PC-modstykker. Det kan tage tid at vænne sig til dette, når du skriver. Prøv en række forskellige modeller, der er i butikkerne, så du kan finde ud af, hvad du er i stand til at være komfortabel med.

Er du mere uddannet om at købe en bærbar computer? Du har lært, hvordan du sparer nogle penge, mens du stadig får et godt tilbud. Føler du dig selvsikker nok til at finde en bærbar computer? Det håber vi bestemt! Gå ud og shop!