Bærbar computer
16. januar 2022

Enestående ideer til bærbare computere, du har brug for

By viborgnet.dk

Bærbare computere er stigende i popularitet med tiden. Hvis du ikke har fået din bærbare computer endnu, er du måske ikke klar over, hvad de kan gøre for dig. Følgende tips kan maksimere din oplevelse.

Hvis du har overvejet at anskaffe dig en tablet og en bærbar computer, kan du tænke på en konvertibel bærbar. Konvertible bærbare computere tilbyder bekvemmeligheden af ​​en bærbar computer og en tablet i én, og dette kombinerede værktøj er billigere end begge købt individuelt.

Du kan muligvis ikke køre denne grafik med mere kraft til visse videospil. Vælg mellem en quad core chip, hvis du tror, ​​du har brug for den i din videoprocessor.

Se online for både rabatter og kuponer, du sparer penge på din bærbare computer billigere. Du kan finde en kampagnekode eller kupon, som du ikke behøvede.

Overvej at købe online til din bærbare computer. Online tilbud har tendens til at være bedre end butikspriser. Du kan få gode internettilbud ved at bruge online kuponkoder, der bare ikke er tilgængelige offline. Se online, før du køber en på internettet, kan du spare penge.

Overvej den computer, du forventer at gøre med en bærbar computer. Dette vil hjælpe dig med at bruge. Hvis det, du skal gøre, er at surfe online, så er det måske alt, du behøver, noget, der er godt til at surfe på internettet. Når du overvejer, hvad du gør, vil det fortælle dig, hvilken type du skal købe, og hvor meget du skal bruge.

Din bærbare computer holder helt sikkert længere, når du forhindrer den i at blive overophedet med en kølepude til den. En af grundene til, at bærbare computere fejler, er, at de lader det blive alt for varmt. En lille investering på $20 kan holde din bærbare computer i live i meget længere tid.

Du har måske ikke brug for ekstra plads eller hukommelse nu, men du vil måske i fremtiden. Opgradering af RAM og harddisk er billigere end at købe en ny bærbar computer. Tænk over dette, før du træffer din beslutning.

Prøv enhver bærbar computer, du overvejer at købe, før du beslutter dig for, hvilken du skal købe. Mange mennesker overser batteritiden og hvor meget hukommelse den bærbare computer har.

Husk at overveje batterilevetiden, når du kigger på nye bærbare computere. Selvom du ikke har planer om at tage maskinen meget med på vejen, vil du ikke bekymre dig om at genoplade den hele tiden. Du skal have mindst fire timer.

Størrelse er noget, du skal overveje, når du leder efter en ny bærbar computer. Bærbare computere kommer normalt i størrelser fra 13 til 17 tommer diagonalt. Hvis du planlægger at bruge din bærbare computer som erstatning for dit skrivebord, så skal du bruge en 17″. Hvis du vil slæbe meget rundt på den bærbare computer, vil en mindre version være ideel.

Tænk på en tablet, hvis du kun planlægger at bruge en bærbar computer for sjov. Det fantastiske ved en tablet er, at den kan downloade en app, som giver dig masser af tilgængelig software.

Dæmp din LCD-skærm til en lav indstilling for at spare batteristrøm og levetid. Skærmen er en af ​​de største batteridræninger, så hvis du holder denne indstilling lav, kan dit batteri holde længere. Skærmens lysstyrke justeres i muligheden for at dæmpe dit OS.

Sammenlign priser online, før du køber en bærbar computer. Tjek adskillige websteder for at finde de bedste priser og forbrugeranmeldelser. Sørg for, at du sammenligner de samme modelnumre i alle tilfælde.

Få en bærbar computer, der har et indbygget webkamera. Du har måske ikke brug for det lige nu; dog, men ansigt-til-ansigt interaktion bliver vigtigere. Programmer, der tillader videochat, er lige nu ved at blive normen. De er virkelig sjove, hvis du har børn, der bor langt væk fra dig. Det kamera kan være mere nyttigt, end du tror.

Du skal altid skrue ned for din bærbare computer, når du ikke bruger den.

Handl kun online forhandlere, der tilbyder gratis fragt.

For folk, der elsker spil eller folk, der har brug for hukommelsesintensive arbejdsprogrammer, er et dedikeret kort til grafik ikke rigtig en mulighed, du skal have. Denne type grafikkort vil trække strøm og reducere batteriets levetid.

Tjek de lokale laptop-tilbud. Søndagsaviser har normalt deres salg inkluderet i dem. De penge, du bruger på aviser, vil helt sikkert blive opvejet af de potentielle besparelser, du kan finde på din bærbare computer.

Hold øje med din bærbare computer, mens den går gennem lufthavnssikkerheden. Laptoptasker ligner hinanden, så det kan være ret nemt for din bærbare computer at forsvinde under denne proces. Vær sikker på, at du er i stand til at holde øje med den, når den går gennem ethvert transportbånd.

Hold den bærbare computer opladet, når det er muligt. Dit batteri holder længere, hvis du bruger elektrisk strøm, når det er muligt.

Når du er på udkig efter en bærbar computer, skal du sørge for at få den hurtigste processor, du har råd til. Med de processorer, der har gode hastigheder, der kommer på markedet, udnytter folk dette. Du ønsker, at din processor bliver forældet inden for to år. Planlæg at få tingene til at fungere bedst muligt i fremtiden, og køb den hurtigste og største, du kan på nuværende tidspunkt.

Hvis du bruger det på arbejdet, skal du bruge det samme OS, som de andre computere bruger, hvor du er. Hvis det er til brug derhjemme, så husk, at netværk vil være nemmere, hvis alle computere i dit hjem har det samme operativsystem.

Dette gælder virkelig, hvis du ejer masser af ældre, assorterede tekniske varer. Gør dit hjemmearbejde om dette, før du går på indkøb.

Det er ikke klogt at købe bærbare computere fra en anonym online sælger. Det kan tage et stykke tid, før dine penge er returneret. Hvis du køber personligt, kan det hjælpe dig med at holde dig væk fra at ske.

I betragtning af din eksponering for denne fantastiske information på bærbare computere, bør du se, hvor fantastisk det kan være at have en. Følg de tips, der er præsenteret her, for at træffe et klogt valg og nyde mange glade timer med computerarbejde. Selvom du ikke har været villig til at opgive dit skrivebord, vil du elske din nye bærbare computer.