Mobiltelefoner
16. januar 2022

Tips, du skal vide om mobiltelefoner

By viborgnet.dk

Er du bange for at tage en ny telefon? Denne artikel kan hjælpe. Denne artikel kan lære dig alle dine mobiltelefon-relaterede bekymringer.

Vær forsigtig, når du ser videoer, mens du bruger LTE- eller 4G-signal. De fleste telefonabonnementer kommer ofte med en vis mængde dataoverførsel hver måned. Video går lige igennem dette, og det kan hurtigt tilføjes. Hvis du rutinemæssigt overskrider dine grænser, er du på den forkerte plan.

Få ikke den nyeste telefon. Det er ikke altid pengene værd. Se på anmeldelser af mobiltelefoner, før du beslutter dig for at købe en ny.

Prøv at undgå de ekstra gebyrer fra en afgift. Du kan ringe til 1-800-411-FREE. Dette vil give dig de nødvendige oplysninger, efter du har lyttet til en skudannonce.

Hvis du er som de fleste smartphone-brugere, kan du bruge den ofte i løbet af dagen. En ny genstart fjerner hukommelsesproblemer og langsommere nedgange. Du bør bemærke en væsentlig forskel, når du bruger din mobiltelefon, efter at du har slukket den et par gange om ugen.

Tag dig god tid, når det kommer til at købe udvidede garantier. Disse omkostninger er typisk unødvendige. Hvis en mobiltelefon er ved at gå i stykker, sker det typisk i det første år, som normalt er dækket af grundgarantien. Plus, mange mennesker køber en ny telefon hvert år, så det er ikke det værd at have en udvidet garanti.

Smartphones vil bremse, når de bliver ældre. Det betyder, at det kan blive sværere at downloade apps eller opdatere dit operativsystem. Der er tidspunkter, du bliver nødt til at vælge.

Køb ikke smartphones, hvis den eneste grund til, at du har brug for en mobiltelefon, er at tale. Smarttelefoner er gode til folk, der bruger telefonen til at oprette forbindelse til internettet og til at sende og modtage e-mails. Smartphones koster meget mere end almindelige telefoner gør, og du behøver ikke bruge de ekstra penge, hvis du kun vil snakke.

Prøv ikke at lade dit mobiltelefonbatteri tømmes helt, før du genoplader det. Disse batterier bør genoplades ofte. De oplades ikke, hvis du lader batteriet dø helt. Oplad din mobiltelefon tidligt og ofte.

Du behøver måske ikke engang et etui til den mest moderne mobiltelefon. Smartphone-producenter bruger ofte allerede hårde materialer som Kevlar eller kulfiber i mobiltelefonkonstruktionen. Selvom etuier hjælper med at beskytte din telefon, kan det være meget sværere at bruge den telefon, du har. Tænk over, hvad der er derude, og tag din beslutning baseret på, hvad du har.

Du bør købe en ny telefon hvert andet år for at holde dig opdateret med teknologien. Mange mobilwebsteder er designet til at fungere bedst på nyere modeller. Du kan muligvis slet ikke få adgang til nogle websteder med en ældre telefon.

Du kan spille alle slags spil ved hjælp af din telefon for at få dagen til at gå lidt hurtigere.

Brug lidt tid på at finde ud af de forskellige applikationer, der gør med din telefon. De fleste telefoner i dag giver dig mulighed for at gå online såvel som at lytte til musik og surfe på internettet. Du kan også få adgang til en kalender, du kan bruge. At vide, hvordan disse programmer fungerer, er en fantastisk måde at maksimere den nydelse, du får mere for din mobiltelefon.

Du skal vide, hvor du bor. Du har måske altid et stærkere signal det meste af tiden. Men hvis du forlader byen, kan du opleve, at der ikke er dækning visse steder, som du forsøger at tage hen.

Sluk din telefon, hvis du er i et signal. Hold din søgning slukket, indtil du kommer tilbage til et godt nok signal.

Nye telefoner behøver ikke en skærmbeskyttelse. De fleste nyere modeller har allerede indbygget beskyttelse, der sikrer mod ridser og skrammer. Tilføjelse af en skærmbeskytter kan gøre det sværere at læse din skærm. De kan også danne luftbobler til at opstå samt muligvis endda skabe deres egne ridser.

Hvis du ikke skriver meget, skal du droppe enhver sms-plan, du har. SMS-planer er dyre, når du tænker på, hvor lidt faktisk data de virkelig bruger. Der er flere tilgængelige apps, der giver dig mulighed for at sende sms’er.

Få kun en telefon med de funktioner, du har brug for. Mange af de nyere mobiltelefoner indeholder mange brugere.

Sluk alle funktioner, som du ikke bruger, men gør din mobiltelefon opladet længere. Du behøver ikke disse funktioner i hele huset. Du har måske slet ikke brug for dem. De kan slås fra under “indstillinger”-området på din telefon.

Efterlad ikke din telefon i en varm bil! Hold telefonen kølig og kølig!

Hold din mobiltelefon beskyttet ved at bruge et beskyttende etui. Dette er vigtigt, så din telefon ikke bliver beskadiget, hvis den utilsigtet får en form for stød. En telefon er meget mere tilbøjelig til at komme igennem en ulykke, hvis den har et robust etui på. Dette vil spare mange penge i fremtiden.

Hvis dit barn har brug for en mobiltelefon, skal du ændre privatlivsindstillingerne. Sørg for, at de ikke kan besøge uacceptable websteder eller kontakte fremmede. Dette vil tillade dig og din familie generelt.

Nogle er endda formet som et etui, som du nemt kan bære rundt på. Andre distinkte modeller tilsluttes, som du ville tilslutte en oplader til telefonen.

Det kan være billigere at betale for din mobiltelefon direkte i stedet for på en betalingsplan. Dette kan spare dig for nogle penge på din månedlige mobiltelefonregning. Du vil ikke blive låst fast i en kontrakt og kan skifte operatør, når du vil.

Solopladninger kan være nyttige, hvis dit batteri bliver brugt op. Du kan gøre dette i dit hjem, i din bil, på arbejde eller endda udenfor.

Undgå for høje gebyrer for enhver pris ved hjælp af apps. Din plan kan have grænser for, hvor mange sms’er eller minutter du kan bruge. Skype giver dig endda mulighed for videoopkald, og du kan bruge dette til at spare minutter.

Ønsker du at få en erstatning for din gamle mobiltelefon? Hader du tanken om at skulle bestemme, hvilken telefon du skal have? Den gode nyhed er, at disse tips bør hjælpe dig med at indsnævre tingene.