Stress arbejdspladsen
27. januar 2022

Tips til at få dit stressniveau ned

By viborgnet.dk

Enhver situation, der får dig til at føle negative følelser, kan skabe stress i stress. Anvend disse afstressende teknikker til dine stressende situationer og se stressen forsvinde.

Ikke alene vil dvælende sundheds spørgsmål skabe stress, men undladelse af at engagere sig i forebyggende sundhedsforanstaltninger kan virkelig skade dig i det lange løb.

Du kan undgå meget af din stress ved at følge med i de reparationer, der skal udføres.

Du kan slappe af ved at blive aktiv og vælge at træne. Dette er ikke en nem løsning, men det er en bedre måde at gøre dit liv lettere at leve på.

Begynd ikke at stole på alkohol, når du har haft en hård dag. Mens en eller to øl med venner er fantastisk, er det en dårlig idé at bruge øl som et svar på spændinger på daglig basis. Alkoholmisbrug kan faktisk forårsage yderligere stress og kan føre til mere stress og i sidste ende afhængighed.

Din stress skal være noget, du håndterer, og bør aldrig lægges på skuldrene af de mennesker tæt på dig.

En af de ting, du kan gøre for at komme væk fra stress, er at læne dig tilbage og dagdrømme et stykke tid. Visualiser et særligt sted at besøge, og lad dit sind vandre ind i mulighederne. Denne mentale øvelse er fantastisk til at hjælpe din hjerne med at klare stressende situationer.

Musik kan være en effektiv del af en vidunderlig stressreducer. Det er et velkendt fænomen, at musikterapi vil reducere stress, så længe musikken er beroligende for dig. Musik, som du nyder, frigiver serotonin i hjernen.

For at mindske mængden af stress, lær nogle dybe vejrtrækningsøvelser. Dette er en sikker brandstress og bør blive en del af din daglige rutine, så du kan slappe af.

 

Lær at sige nej, hvis du er overvældet af stress og bliver stresset. Selv hvis du naturligt er en pleaser, er du sikker på at blive stresset, hvis du forpligter dig selv.

 

Et dejligt varmt bad er altid en god måde at slippe af med stress. Intet kan sammenlignes med at glide i vandet og lægge dine trætte muskler i blød i varmt vand. Hvis du simpelthen ikke kan spare tid til at suge dine bekymringer væk, kan du vaske dine hænder og ansigt med varmt vand for at berolige dig og hjælpe dig med at forestille dig, hvordan det føles at tage et varmt bad.

 

Et godt tip til at huske, når du kæmper med stress, er at trække vejret dybt en gang imellem. Dybe vejrtrækningsøvelser kan midlertidigt berolige en person, når de udføres på regelmæssig basis, kan de hurtigt berolige dine nerver og reducere angst og stress.

 

Uanset om du tror det eller ej, kan dybe vejrtrækninger give dig en afslappet følelse, fordi der er mere ilt i din blodbane. Overfladisk vejrtrækning kan bidrage til at føle sig stresset, fordi puls og tilføjer spændinger til dit brystområde.

 

At smile mere er en enkel, men ofte undervurderet metode til din stress. De muskler, der er involveret i at smile, starter faktisk aktivitet i den følelsesmæssige del af din hjerne, og det er det følelsesmæssige centrum af din hjerne. Smil vil sende dit limbiske system ind i en tilstand af ro, så du kan være mere rolig og mindre stresset.

 

Giv dig tid hver dag til at nyde de ting i livet, der får dig til at elske. Dette kan hjælpe med at gøre stress mere overskueligt resten af dagen. Find en fornøjelig hobby, og sørg for, at du har afsat tid til den på daglig basis.

Prøv at slappe af ved at lade dine øjne og lytte til blød musik. Blød musik synger blidt til dit sind og sjæl på mange niveauer. Når dine øjne er lukkede, og du tillader dig selv at blive helt opslugt af musikken, vil dit sind drive til steder med ro. Dette er en yderst effektiv stress hver dag.

 

Planlæg stresstid for at “være stresset” ind i din daglige rutine. I stedet for at håndtere stressende tanker hele dagen, tillad dig selv at fokusere på de bekymrende tanker og mindre stressfaktorer senere.

 

Hvis du finder en måde at organisere dit liv bedre på, vil du være i stand til at genvinde en vis kontrol over dit liv, og det vil få dig til at føle dig roligere.

 

Det er næsten umuligt at have det dårligt, når du smiler. At smile signalerer faktisk din krop og stimulerer dit limbiske system, at du er glad ved at sende impulser via dit centralnervesystem. Dette kan have en positiv effekt på dine følelser, og du bør begynde at føle dig mindre stresset.

En måde at lindre stress på er at nyde en lille portion af en dessert eller godbid. Dette vil kun være en gavnlig løsning, hvis du kan slå selvkontrollen for at undgå overspisning. Hvis du gør dette af og til, kan det være en effektiv løsning til at håndtere stress.

Dette vil få dine muskler til at arbejde og slappe af.

Overfladisk vejrtrækning kan forårsage stress på din fysiske krop og organer, især hjertet og lungerne.

Prøv at føle, at alt er godt i din verden.

At være organiseret kan gå meget langt for at håndtere stress og angst i dagligdagen. Mange mennesker føler sig ængstelige, hvis de ikke kan finde noget, de har brug for.

At træne vil hjælpe med at lindre selv den værste stress. En afslappet tur i den friske luft kan forbedre dit humør og hjælpe dig med at slappe af.

 

Du kan reducere og lindre stresslindring ved at finde en interessant hobby eller tidsfordriv.

Hvis du ikke har kontrol over din stress, og du tilføjer mere til dit liv, er det sværere at bryde cyklussen. Du kan komme væk fra denne cirkel ved at ændre dine vaner og dine tanker en efter en, indtil årsagen til din stress er væk.