Sund hudpleje for mænd og kvinder
27. januar 2022

Følg disse tips til en sund hudplejekur

By viborgnet.dk

Vil du gerne have en smuk og blødere hud, ønsker du at din hud skal gløde? Vil du beskytte og nære din hud velnæret? Tipsene hjælper dig med at opnå alle disse ting og mere. Bare et par minutter om dagen kan gøre en forskel!

Undgå at have for meget makeup på, når du lider af acne. Dette vil gøre acne meget værre, end det er. Prøv ikke at bruge makeup, før acne er forsvundet. Forsøg heller ikke at skjule bumser med kraftig ansigtsmakeup.

Eksfolier regelmæssigt for at fjerne død hud. Brug af eksfolierende handsker sammen med regelmæssige vaskninger eller almindeligt granuleret sukker kan hjælpe med at slippe af med død hud på dit ansigt. For at undgå at forårsage skade på din hud, skal du kun gøre dette en eller to gange om ugen.

Du skal have styr på din stress. At gøre en indsats for at reducere stress fremmer en sund hud.

Hvis du er tilbøjelig til at få skællet eller alt for tør hud, så overvej at eksfoliere en gang om ugen for at holde porerne klare. Eksfoliering kan hjælpe processen med at slippe af med ubrugelige døde hudceller. Dette vil få din hud til at fremstå mere strålende og tilskynde den til at se hydreret ud.

Undgå at drikke alkohol, hvis du ønsker at forbedre din hudtilstand. En drink om dagen er fint, men det kan forstørre porerne og gøre huden mere fedtet. Dette kan lettere blive tilstoppet og snavset.

Jasmin er et fremragende ekstrakt er en fantastisk fugtighedscreme til din hud. Du vil også bemærke, at det giver din hud en varm glød. Dette ekstrakt er propfyldt med antioxidanter, som vil gøre din hud glattere. Jasminekstrakt kan være lidt sværere at finde end normale fugtighedscreme, men det er normalt tilgængeligt i en sund fødevarebutik. Det kan også være meget flere penge end andre fugtighedscreme.

Tør altid dine hænder omhyggeligt, når du vasker dem. Dette vil hjælpe med at holde din hud pæn og glat.

Du vil beskytte mod solskoldninger og for tidlig aldring af huden.

 

Mange kropsvaske indeholder ingredienser, der faktisk udtørrer huden værre end vejret. Se efter vaske, der har masser af vitaminer og mineraler. Vitaminer i kropsvasken hjælper din hud og fugtgivende midler til at forhindre tørhed.

 

Det er altid bedst at holde sig til pudderfoundations, når du har huden på den fedtede side. Disse slags foundations er lavet til at opsuge olie og efterlade din hud glat. Vær forsigtig med flydende foundations, hvis du har fedtet hud, da mange af dem har tendens til at forværre problemet.

Vær konsekvent med din brug af hudprodukter. Effekten af produktet vil være mere effektiv, når du bruger det ofte. Hvis du er den type person, der har en tendens til at glemme din hudplejerutine, så hold dine produkter synlige.

 

Sheasmør læbepomader er kvaliteten af meget tørre læber. Brug ikke stærke læbestifter, da disse kan forårsage tørre læber. Undgå læbebalsam, der smager frugt eller sukker, fordi du kan forårsage sprukne læber, og de vil blive endnu mere sprukne.

 

At bruge solcreme dagligt er en stor hjælp, når du plejer din hud. Solen anses for at være den mest skadelige trussel mod sund hud. Brug af solcreme under foundation kan forhindre en god måde at bekæmpe de skader, som solen forårsager. Du kan også bære en fugtighedscreme eller foundation, der har solbeskyttelse.

 

Hvis du altid har at gøre med hangnails, skal du forhindre dem i at dukke op i første omgang ved at holde dine fingernegle fugtede. En god fugtighedscreme er en, der indeholder sheasmør og er perfekt til dette. Plukke på hangnails kan forårsage infektion og endda smertefulde infektioner.

 

Fjern altid makeup inden du sover, hvis du ønsker en god teint. Søvn hjælper din hud med en chance for at forny og opfriske sig selv.

 

Spis en kost med højt indhold af E-vitamin rige fødevarer til sund hud. E-vitamin indeholder en masse antioxidanter, der kan forhindre frie radikaler. Papaya og blåbær er gode fødevarer, der indeholder høje niveauer af vitamin E. Vitamin E kan også findes i mørke bladgrøntsager.

Disse celler, der hjælper med elasticitet og stærke. Indtagelse af for meget sukker vil medføre, at huden let hænger og rynker.

 

Pluk ikke på et forkølelsessår. Dette hjælper det med at hele, og du kan få en infektion. Forkølelsessår kan give ar, hvis de bliver inficeret eller tager sig ordentligt af dem.

 

Tryk ikke meget hårdt under eksfoliering. Dette kan skade huden og skade din hud. Denne teknik renser dine porer i dybden uden at beskadige din hud.

 

Pas på ikke at beskadige huden under barbering. Sørg for at bruge en skarp, gel eller lotion sammen med en frisk, lotion eller creme til smøring. Barber mod hvordan dit hår vokser for at forhindre hudskader. Hvis du ikke bruger disse tips, vil æteriske hudolier blive fjernet, og du ender med tør og beskadiget hud.

 

Lysin er kendt for at være et meget effektivt produkt til at hjælpe dig med febervabler og forkølelsessår. Hvis du bruger det hver dag, så brug læbepomade, og det kan hjælpe dig med at undgå kommende febervabler eller forkølelsessår.

 

Få syv eller otte timers søvn hver nat for at have en god effekt på din teint.

Brug ikke solarier eller kabiner. UV-eksponering er en førende årsag til for tidlig aldring, og hudskader er normalt irreversible. Selvom solbrunhed kan forårsage glødende hud i et stykke tid, vil det også forårsage rynker, slap hud og alderspletter.

 

Begræns mængden af alkohol, du vil indtage. For meget alkohol kan få dit ansigt til at blive rødmen permanent. Det gør også rosacea og acne værre, en antioxidant som hjælper med at forhindre for tidlig aldring.

En luftfugter er noget, du bør bruge oftere i vintermånederne. Fugten vil forhindre din hud i at flage. Luftfugtere kan forhindre, at dine bihuler hydreres og virker.

 

Gå ud i verden og vis den smukke glødende hud frem. Hvis du tager de råd, der er inkluderet her, får du en hud, der ser ud og føles fantastisk. Husk dog, at du skal etablere en rutine og engagere dig i den et stykke tid, før du kan håbe på at se de resultater, du ønsker.