Hudcreme og sundhed
27. januar 2022

Undgå problemer med dårlig hud i dag

By viborgnet.dk

Læs tipsene til bedre pleje.

 

Dine læbers hud er blandt de blødeste og mest følsomme hud. Du bør bruge både chapstick og læbepomade ofte. Dette holder dine læber fugtige og beskytter dem mod UV-skader.

 

Det er vigtigt at vaske sveden af huden under bruseren efter træning. Et simpelt håndklæde fjerner alle spor af sved og bakterier, som kan forårsage irritation og tilstoppe dine porer. Brug varmt vand til at åbne dit brusebad.

 

Gå aldrig i seng med makeup, da det vil ødelægge din hud. Din hud har brug for hvile for at kunne reparere sig selv fra dagens strabadser. Når du bruger søvntid med makeup på, kvæler du i det væsentlige huden og udsætter den ikke for nok ilt. Tag dig tid til at fjerne det, før du går i seng.

 

Undgå alkohol, hvis du ønsker en sundere hud. At have én drink om dagen kan være okay, men mere end det risikerer at øge din porestørrelse og kan gøre din hud fedtet. Det betyder, at du får større porer, der lettere kan blive tilstoppet og snavset.

 

Jasminekstrakt er fantastisk til at holde din hud. Jasminekstrakt indeholder antioxidanter, som vil gøre din hud næret og glødende. Dette ekstrakt er propfyldt med antioxidanter, som vil gøre din hud glattere. Jasmine kan være svær at finde, men er let tilgængelig på internettet. Det kan også være meget dyrere.

 

At få 8 timers søvn er en vigtig del af en sund hud. Søvnmangel kan få huden omkring øjnene til at rynke. Prøv at sove mindst otte timer hver nat for en bedre hud, der ser sund ud og mindre stress.

 

Mange kropsvaske har en tendens til at udtørre huden værre end vejret. Se efter kropsvaske, der er fyldt med sunde vitaminer og fugtighedscreme. Vitaminer er gode til at regenerere kropsvæsken, vil hjælpe din hud med at vokse, og du vil blive fugtet.

 

Det er bedst at holde sig til pudderfoundations, når du har hud, der er mere til den fedtede side. Disse foundations er lavet til at opsuge den ekstra olie i din hud, så du får en bedre finish. Hvis din hud har tendens til at være mere fedtet, skal du vælge din flydende foundation omhyggeligt, da de har tendens til at gøre huden værre.

 

Folk, der har meget følsom hud, bør bruge produkter, der er ekstremt skånsomme. Du bør stole på hypoallergene ting, der er fri for parfume, farvestoffer og også fri for kemikalier, da de vil irritere huden og kan få udslæt til at dukke op eller udbrud.

 

Du kan nemt beskytte dit ansigt mod solen ved at tage en fugtighedscreme på, der indeholder en eller anden form for solcreme.

 

Fugtighed er fantastisk til at booste huden fugtet. Det gælder især, hvis det er tørt, hvor du bor i, er tørt. Der er en bred vifte af anstændigt prissatte luftfugtere på markedet

 

En hudlæge kan være en god partner, når du tackler dine hudplejeproblemer.

 

Pluk aldrig i dine forkølelsessår! Dette øger helingen og kan føre til infektion. Forkølelsessår kan efterlade et ar, hvis du ikke plejer dem ordentligt.

 

Planteolier, der er fyldt med næringsstoffer, kan hjælpe med at behandle moderate tilfælde af psoriasis. Denne olie hjælper med at reducere røde pletter på din hud.

 

Prøv at undgå at anvende hudplejeprodukter, der har en høj koncentration af duft. De har tendens til at irritere huden og forårsage en allergisk reaktion. Det meste af tiden, men de bliver så ændret i et laboratorium.

 

Vær forsigtig med den slags sæbe, du bruger i dit ansigt med. Brug en sæbe, der er helt naturlig og duftfri, og følg den med en toner og fugtgivende creme eller lotion for at opnå optimale resultater.

 

Hvis der opstår solskoldning, påfør en kølig klud på det berørte område og kontakt deres børnelæge for at se, om der er andet, du bør gøre.

 

Dine fødder er en vigtig del af din krop, som også kan lide. Det er meget svært at reparere beskadiget hud på dine fodsåler, hvis den har været forsømt i et stykke tid. Du kan undgå tør og ru hud væk fra dine fødder ved at bruge kropssmørcreme før sengetid. Dette vil holde dine fødder bløde.

 

Du behøver ikke barbercreme og forhindre barberkniv. Brug hårbalsam eller olivenolie næste gang du ikke ønsker at købe kommercielle produkter. Du kan få en glat barbering, der efterlader dine ben fugtige.

 

Stress kan gøre din hud sårbar over for udbrud af acne og andre problemer. Prøv at lindre stress fra dit liv for at forbedre din huds sundhed. Reducer dit job og tag fri ofte.

 

Brug ikke stangsæbe til at rense dit ansigt. Brug kun sæbe eller rensemidler, hvis etiketter angiver, at de var beregnet til at blive brugt i ansigtet.

 

Før du gør dette, er det dog klogt at teste nogle på et mindre område af huden, så du kan identificere eventuelle allergier, du måtte have.

 

Albumin er en ingrediens, der findes i mange hudplejeprodukter, fordi det strammer huden op. Albumin findes naturligt i æggeblommen! Du kan lave din egen løftemaske derhjemme ved at påføre en tsk sukker med to æggeblommer. Pisk blandingen bliver fast. Tilsæt sukker til blommerne og bland godt. Dette vil give dig at se og føle dig vidunderlig!

 

Brug ekstra fugtighedscreme, når du går ud i kulden. Koldt vejr er i stand til at fjerne fugt fra huden og gøre dit ansigt. Sørg for at beskytte din smukke hud forbliver sund og beskyttet.

 

Begræns, hvor meget alkohol du indtager. For meget alkohol kan få dit ansigt til at rødme permanent. Det gør også rosacea og acne værre, en antioxidant som hjælper med at forhindre for tidlig aldring.

 

Som du kan se nu, er hudpleje afgørende for dit velvære. Hvis din hud er sund, vil den udstråle skønhed, så pas godt på din hud. Rådene nævnt i artiklen ovenfor hjælper dig med at nå dine hudplejemål.