Børn og familie
27. januar 2022

Solide råd om, hvordan man opdrager et barn korrekt

By viborgnet.dk

At være forælder er en lang rejse, der vil tage dig gennem mange op- og nedture. Ved at læse denne artikel vil du være i stand til at gøre forældreskabet til en utrolig fornøjelig rejse.

 

Det er ofte svært for små børn at omfavne forandringer. Pludselige skift mellem opgaver stress og grådeanfald.

 

Forældre til teenagere, der forsøger at vælge et college, bør ikke presse, når børn når deres teenagere, til at vælge et college baseret på forældrenes ønsker.

 

Dette materiale kommer også i velcrobånd, som gør det nemt at tage på og tage af. Dette er så dit barn er mere bemærkelsesværdigt over for krydsende vagter og chauffører, og holder dem mere sikre.

 

Hvert barn har forskelligt fra det næste. Succesfulde tilgange, du har udviklet til at være forældre til det ene barn, virker måske slet ikke på dit næste barn. Dette vil omfatte belønning såvel som til straf. Selvom dette er tilfældet, skal du holde styr på, hvilke metoder der har fungeret godt for dig.

 

Når man tilføjer børn til familien, er det rigtig vigtigt at passe på sig selv. Dine børn vil nyde godt af dit bedste, hvis du passer på dem.

 

Ved at rotere legetøjet, som dit lille barn kan lege med, kan du bevare deres interesse.

 

Et lille barn kan nemt blive forvirret over en ferie, da det er et afbræk fra deres rutine, men for et lille barn kan det bare virke som en forstyrrelse i deres rutine.

 

Mange lufthavne har nu disse specielle linjer. Dette giver dig mulighed for ikke at blive forhastet eller føle, at andre rejsende bliver utålmodige med dine børn gennem de længere køer. Alt, hvad der foregår i flyet med dig fra autostole til sko, såsom børnesko og deres autostole.

 

Du må affinde dig med, at ikke alle børn er udadvendte. Nogle børn er ret generte, og det er normal adfærd for dem. Hvis du føler, at dit barn er for afdæmpet og genert, kan det være klogt at planlægge en tid hos en læge for at være sikker på, at der ikke er nogen problemer, som du ikke var klar over.

 

Vrede vil ikke være en konstruktiv følelse for forældre. Forældre bør aldrig bukke under for vrede foran børn. Det er dårligt forældreskab at blive vred over et barn, når det laver ærlige fejl.

 

Du bør have en liste over regler for dine børn. Fortæl dem, hvad konsekvenserne for at bryde en regel er. At have regler på plads kan gøre forældrenes tid.

 

Prøv at holde de samme rutiner hver aften, når det er tid til at gøre dit lille barn klar til at gå i seng. En forudsigelig rutine hjælper dit barn med at være klar til at sove. Når han skifter til sin pyjamas, skifter til sengetøj og lytter til en historie, ved han, at det næste bliver at sove. Dit barn er mindre tilbøjelige til at gøre oprør mod at gå i seng, hvis han forventer det som en del af sin natlige rutine.

 

Hvis din baby er utrøstelig, så prøv at gnide noget lavendelolie på din hals og putte barnet tæt ind til dit nakkeområde. Duften fra dette bør faktisk afslappe dit barn til at falde til ro med det samme. Lavendelolie er ekstremt beroligende og er også et effektivt middel til at berolige din baby inden lur.

 

En konsekvent rutine er meget nyttig til at opdrage et velopdragent barn, der er veltilpasset, hvilket fører til god opførsel.

 

Børn har brug for at vide, at livet ikke er en seng af roser, uden at der pålægges en overflødig byrde på dem. Dine børn kan lære at løse problemer ved at se dig og din anden håndtere livets hårde situationer. Dette giver dem også mulighed for at lære konfliktløsning.

 

En god måde at starte på er at åbne en 529-plan og yde bidrag til den. Disse spareplaner drives af staten, og de er specielt designet til at hjælpe med at spare penge til college. Du bør også få nogle skattefordele af det.

 

Sæt et årligt besparelsesmål for årlige besparelser, og pengene vil hurtigt lægges sammen.

 

Hvis du bemærker, at dine småbørn får et raserianfald, når de ikke kan få det legetøj, de ønsker, bør du tage dem til side og forsigtigt forklare, hvorfor de skal dele. Hvis de ikke ønsker at følge anvisningerne, skal du måske placere dem i “time out”, eller sørge for at tage dig tid til at tale med dem om det.

 

Hvis du planlægger at få et andet barn i den nærmeste fremtid, bliver du ofte nødt til at prioritere ét barn, især det første år. At vide dette lindrer dig fra at føle skyldfølelsen over at skulle træffe et valg.

 

Giv dit barn mange muligheder for at udvikle deres sanser. Følelsen af squishy mudder, duften af måltidsingredienser og farverne på maling kan alle hjælpe dit barn med at blive mere involveret i verden. Hold altid øje med genstande, der har teksturer, mærkelige former, lugte eller smag, der er anderledes end det, de oplever på daglig basis, og sørg for at dele disse nye oplevelser med dem.

 

Lær dit lille barn organisatoriske færdigheder ved at give ham specifikke steder, præcis hvor det skal opbevare sine ting. Dit barns legetøj vil være overalt, hvis du ikke indgyder de rigtige organisatoriske færdigheder i ham eller hun ved, hvor de ting skal hen. Hvis du lærer dit barn at lægge tingene tilbage på deres rette plads, kan han eller hun rydde op i deres eget legetøj, når de er færdige med at lege.

 

Dit barn bør modtage en præmie af interesse for ham. Denne form for diagram virker for at holde dit barn se fremskridt samt motivere ham eller hende til at blive belønnet.

 

Disse ord sårer og ydmyger kun et barn og vil ikke forbedre adfærd.

 

For eksempel bør dine børn lære at vaske hænder ofte, og efter at de har brugt badeværelset. Dette vil hjælpe dine børn til at forblive rene og sunde.

 

Denne artikel burde have hjulpet dig. Brug dette råd i dit forældreskab. Det kan hjælpe dig med at udvikle et beundringsværdigt tillidsforhold til dit barn. Brug oplysningerne her til at hjælpe dig med at nyde og værdsætte den tid, du bruger sammen med dine børn.