27. januar 2022

Forældre 101: Tips og tricks til at blive vellykkede forældre

By viborgnet.dk

Selv den mest sammensatte forælder kan bruge nogle råd en gang imellem. Denne artikel vil give dig nogle måder at håndtere nogle af de mest udfordrende tider på.

 

Tænk over, hvilket budskab du sender dit barn. Du vil gerne vise dine børn at vide, at du kan stole på.

 

Hvis du rejser med små børn, så hold rutinerne så ens som muligt ved at spise og sove på samme måde, hvis det er muligt. Rejser kan være ekstremt stressende for små børn og små børn. Vedligeholdelse af sengetidsritualer kan give trøst for dit barn til at føle sig godt tilpas og kan give jer alle mulighed for at få den søvn, I har brug for.

 

Overgange kan være svære for førskolebørn. Pludselige skift mellem opgaver stress og grådeanfald.

 

Forældre bør undgå at prøve at overtale deres teenageår og gøre sig klar til at vælge et bestemt college.

 

Alle forældre har brug for en lejlighedsvis pause fra at tage sig af deres børn.

 

Hvert barn har forskelligt fra det næste. Succesfulde teknikker med et barn har muligvis ingen effekt overhovedet på dit næste barn. Dette inkluderer belønninger og straf. Husk, hvilke metoder du har prøvet, der fungerede godt, og hvilke der ikke gør.

 

Hvis dit barn har det elendigt efter at få tænder, så fyld en mesh-biter med gulerødder, agurker eller pickles. Dit barn vil have mere lindring i løbet af dagen, hvis det kan tygge længere.

Når man tilføjer børn til familien, er det rigtig vigtigt at passe på sig selv. Dine børn vil nyde godt af dit bedste, hvis du passer på dem.

 

Ved at skifte legetøjskassen ofte, tilføjer du kunstig nyhed og variation til deres legetid.

 

Mange børn viser vrede efter en skilsmisse. Hvis du går i tempo og ikke prøver at tvinge forholdet, bør dit stedbarn langsomt begynde at acceptere dig.

 

Mange lufthavne har disse. Dette giver dig mulighed for ikke at blive forhastet eller føle, at andre rejsende bliver utålmodige med dine børn gennem de længere køer. Alt, hvad der foregår i flyet med dig fra autostole til sko, og det inkluderer autostole og børnesko.

 

Legetid er noget, som børn virkelig har brug for. En god forælder vil gøre deres bedste for at være mere end at give ustruktureret legetid.

 

Prøv at holde de samme rutiner hver aften, når det er tid til at få dit lille barn i seng. En rutine vil hjælpe med at ændre dit barns tankegang fra legetid til sengetid. Når dit barn er færdig med at børste tænder, børste sine tænder og lytter til en af sine yndlingshistorier om godnat, ved han, at det bliver næste gang at sove. Dit barn vil ikke være lige så tilbøjelige til at vise modstand, hvis han ved, hvad det kan forvente.

 

Hvis din baby ikke vil falde til ro, så prøv at duppe noget lavendelolie på din hals og putte dig ind til dit barn. Duften skal hjælpe dit barn. Lavendelolie er perfekt til at hjælpe din baby inden lur.

 

Du kan blande medicinen med appelsinjuice eller bruge noget appelsinjuice. Dråben vil derefter gå ind i øjet, så snart dit barn åbner øjet.

 

Følg med i, hvad der foregår i dit barns klasseværelse. Lærere er glade for at fortælle forældrene, hvad der sker med deres barn i skolen. Brug dette og lær alt, hvad du kan om, hvordan dit barns liv.

 

Hvis du lægger vægt på, hvad et barn kan i stedet for det, der er forbudt, vil dine børn gribe disse valg positivt an.

 

Dit barn bør modtage en præmie af interesse for ham. Dette vil lade dit barn motivere for at opnå belønningen.

 

Disse typer ord vil ikke forbedre adfærd.

 

Dine børn bør være vidne til, at du spiser et sundt udvalg af fødevarer, der inkluderer grøntsager, grøntsager og fuldkorn. Dit barn vil mere sandsynligt vælge sunde fødevarer frem for junkfood.

 

Både drenge og piger kan føle en følelse af selvstændighed, hvis de er i stand til at tilberede måltider til sig selv såvel som til familien. Dette er en fantastisk måde at knytte bånd og tilbringe fremragende kvalitetstid sammen.

 

Få dem f.eks. til at vaske hænder, før de spiser og efter toiletbesøg. Dette bør hjælpe dine børn til at forblive rene og sunde.

 

Det er ekstremt vigtigt at lade dit barn vide fra en tidlig alder, at de skal være på vagt over for fremmede, der henvender sig til dem. I det moderne samfund, og dit barn ved endnu mindre. Sørg for, at dit barn ved, hvordan det skal fjerne sig selv fra en farlig situation, når det bliver kontaktet af fremmede.

 

Undgå fristelsen til at presse dit yngste barn til at gøre noget som at gå eller pottetræne i en bestemt alder, bare fordi en ældre søskende var i stand til at opnå evnen i den alder. Ethvert barn er specielt, det kan gøre det sværere for dem at opnå den færdighed.

Børn skal have grænser, men for meget struktur kan være kvælende.

 

At opdrage et barn kan være meget forvirrende på visse tidspunkter, og du får brug for nogle råd fra tid til anden. Nogle gange vil du stå over for en situation, som du ikke er sikker på, hvordan du skal håndtere. Denne artikel har nogle af de mest effektive forældreråd til de udfordrende situationer. Se efter nye muligheder for at prøve dine nye metoder!