børn
27. januar 2022

Disse tips kan gøre det lidt nemmere at opdrage dine børn

By viborgnet.dk

At blive forælder er en af de bedste gaver i livet. Følgende tips vil give dig håndtering af forældreskab i nutidens verden. Forældreskab er noget, der kræver totalt engagement, tipsene i denne artikel vil guide dig til at være godt forberedt til det.

 

Du kan få kvalitets babyartikler uden at bruge mange penge på ammeudstyr lige før du får din baby. Du kan købe babyartikler af høj kvalitet i stormagasiner.

 

Ryd lidt plads på en disk i nærheden af vasken, læg dit barn tilbage på et sammenrullet håndklæde, og kør vand fra vandhanen over håret og hovedbunden. Denne metode letter bekymringerne for børn, der er bange for at dyppe hovedet ned i vandet.

 

Selvom dine børn også har brug for din tid, skal du altid afsætte lidt tid til dig selv. Dette giver dig mulighed for at være dig selv og en forælder.

 

Alle forældre har brug for at holde lidt fri fra deres børn.

 

Ryg ikke derhjemme, hvor dine børn bor. Passiv rygning er lige så skadelig som faktisk rygning. Børn, der udsættes for passiv rygning på regelmæssig basis, har større risiko for at udvikle luftvejssygdomme, bronkitis og lungebetændelse.

Hvis du vil forhindre småbørn og yngre børn i at kede sig og knasende på lange bilture, så stop så ofte du kan for at forhindre dem i at blive for sur. Det kan virke som om, at det er vigtigst at komme hurtigt til din destination, men at gå i et roligt tempo vil holde børnenes bøvl på et minimum.

 

Roterende legetøj holder legetøjet nyt og interessant for dit lille barn, og forhindrer dig i konstant at tilføje mere legetøj til deres samling.

 

Børn nyder at føle sig uafhængige, og at tilbyde dem muligheden for at hjælpe dig med gøremål kan få dem til at føle sig vigtigere. Hvis du tømmer opvaskemaskinen, så bed dit barn om at tørre dem for dig. Hvis du folder vasketøjet, så giv den lille nogle sokker til at sortere. Disse mini-opgaver vil hjælpe dit barn til at føle selvstændige livsfærdigheder og hjælpe dig med at få arbejdet udført i huset.

 

Dette vil lade dine børn lære sociale færdigheder og udvikle deres evne til at få venner, begge færdigheder, der er nyttige i arbejdsverdenen.

 

At opmuntre dit barns engagement i holdsport vil hjælpe med at øge hans eller hendes selvværd.

 

Du skal vide, at nogle børn ikke er udadvendte. Nogle børn er ret generte, og det betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt med dem. Hvis du føler, at dit barn er for afdæmpet og genert, bør du spørge en læge, hvis de har andre problemer.

 

Positiv forstærkning er ofte den bedste mulighed, når man håndterer vanskelig adfærd. Du skal huske på, at dine børn hver dag oplever nye ting og nye følelser, som de måske ikke er i stand til at håndtere eller udtrykke på en ordentlig måde. Du kan hjælpe dem ved at demonstrere den rigtige slags følelsesmæssige udtryk.

 

Legetid er noget, som børn virkelig har brug for. En god forælder ved, at de bør gøre mere end at sørge for ustruktureret legetid.

 

Børn elsker ros; giv det til dem, når de opfører sig godt. Hvis de ikke får opmærksomhed for god opførsel, så kan de forsøge at få det med dårlig opførsel. Forældre, der ikke giver børn positiv opmærksomhed ved passende lejligheder, opmuntrer faktisk til potentielt dårlig opførsel.

 

Når du pottetræner, skal du få dit lille barn til at besøge badeværelset ofte, hver time eller deromkring. Dette vil minde ham om, at han måske skal bruge badeværelset.

 

Appelsinjuice er en god mulighed, eller prøv at tilføje en smule sukker til medicinen. Dråben falder ind, når dit barn åbner øjet.

 

Giv ikke dit barn alt, hvad han ønsker. Du vil ikke have, at dit barn tror, de kontrollerer dig, eller at de kan bruge følelsesmæssige reaktioner til at manipulere dig.

 

En konsekvent rutine giver dit barn mulighed for at føle sig tryg, så prioriter dette.

 

Prøv at se på dit barns problemer ud fra deres opfattelse af det. Mens dit barns manglende evne til at finde et yndlingslegetøj eller succesfuldt at balancere blot en blok mere på et tårn kan ligne et lille problem for dig, så overvej, hvordan de kan have det med det.

 

Efterhånden som dit barn vokser og bliver udsat for nye venner og deres hjem, er det muligt, at han eller hun overtager nogle upassende vendinger og ord fra andre børn. Hvis dit barn bruger et ord, der ikke er passende, så mind ham forsigtigt om, at dette sprog ikke er passende.

 

Sørg for, at dit barn ser, at du spiser en række forskellige frugter, frugter og grøntsager som en del af din kost. Dine børn vil lære af dit eksempel og følge dig i at vælge sunde fødevarer frem for junkfood.

 

Få dem for eksempel til at vaske deres hænder, før de spiser og efter toiletbesøg. Dette vil hjælpe dem sunde.

 

Undgå at presse dine små børn til at gå eller pottetræne i en bestemt alder, blot fordi deres søskende kan have gjort det i samme alder. Hvert barn er unikt, så lad være med at presse dem til at prøve noget, når de ikke er klar, fordi det kan forsinke deres fremskridt i at nå et mål.

 

Børn har brug for struktur, men de har også brug for en smule frihed til at finde sig selv.

 

Udvikl et stærkt forhold til din partner. Dette vil hjælpe ham gennem hans barndom og deres voksenliv. Hvis du gør det, bliver du stolt af vejen, da dit barn opfostrede dig.

 

Forældreskab i moderne tid er ofte udfordrende, men nu er du i en meget bedre position til at blive forældre godt. Brug disse tips til at hjælpe dig med at pleje og værne om den dyrebare gave, som er dit barn. Dette er en vidunderlig tid i dit liv, og du har nu værktøjerne til at få succes.