27. januar 2022

Graviditet: Alt hvad du behøver at vide for du får din nye baby

By viborgnet.dk

Der er mange ting, der vil chokere dig under en graviditet. Nogle mennesker kan finde det nemt, andre kan døje med morgenkvalme og andre problemer. Uanset hvilken kategori du falder ind under, er denne artikel fuld af nyttige tips til at komme igennem hele processen.

 

Lav en sengetidsrutine under graviditeten for at få den bedste søvn, mens du er gravid. At have en konsekvent rutine om aftenen vil hjælpe dig med at sove lettere. Prøv beroligende ritualer såsom et varmt brusebad, at tage et varmt brusebad eller læse noveller før sengetid.

 

Brug solcreme, hvis du er gravid, selvom du ikke rigtig havde brug for det før. Du bør også undgå at bruge solarier. Din hud kan være mere følsom, mens du er gravid, så dine chancer for solskoldning er øget.

 

Dette vil mindske dine chancer for at få en spontan abort, herunder forebygge aborter, og det vil gøre det nemmere at gå tilbage til din normale størrelse og gøre det lettere at slanke sig efter fødslen.

 

Gravide kvinder skal passe på, når det kommer til sol som alle andre. En gravid kvindes hud er meget mere følsom end før graviditeten; derfor, hvilket igen i sidste ende kan forårsage mere alvorlige problemer som hudkræft.

 

Gåture er en måde at hjælpe med at flytte din baby til den korrekte position til fødslen. Bed en partner om at komme med dig.

 

Forsøm ikke din partner eller ægtefælle, når du er gravid. De er sandsynligvis nervøse ligesom dig, og de vil have brug for tryghed, så de kan også have brug for tryghed. Nyd denne en-til-en gang så meget som muligt, før du får din nye baby.

 

Vær sikker på at du kender alle tegnene, når det kommer til tegn på for tidlig fødsel. Læs om denne situation, så du kan lære, hvornår du skal tale med din læge.

 

Når du er gravid, bør du give din krop støtte, mens du sover. Der er puder, der er lavet til graviditet; du kan købe disse i mange butikker. Prøv at sove med en pude under dit ene knæ og dine knæ for at støtte dig selv bedre.

 

Før en log over al maddagbogen under graviditeten. Dette vil hjælpe dig med at se, om du mangler på nogle vigtige områder af dine fremskridt hen imod at opfylde ernæringskravene. Dette vil også være nyttigt at tage til din læge.

 

Medmindre din læge siger andet, skal du følge med i dine nuværende træningsrutiner.

 

Graviditetsmånederne er en rejse med fysisk vækst og forandringer, så hvad med at tage nogle billeder, mens dette sker? Miraklet med et nyt liv, der vokser frem i løbet af disse måneder, kan snart undslippe din hukommelse, mens du går gennem udfordringerne med at opdrage din fødte baby, men billeder vil hjælpe dig med at huske denne afgørende tid i dit liv.

 

Du kan have hævelser i forskellige dele af din krop, når du venter et barn. Prøv at reducere mængden af salt, du spiser.

 

Det er afgørende at overvåge dit jernindtag gennem hele graviditeten. Jernniveauer, der falder for lavt under vigtige for at undgå træthedshastighed og kan føre til, at en baby bliver født, der er undervægtig. Tag dit prænatale vitamin, som inkluderer jern, såsom spinat eller rødt kød.

 

Det kan være svært at sove godt, når du er gravid. Du kan få færre kramper i benene ved at træne.

 

Der er meget at lære om graviditet på alle de forskellige stadier af graviditeten. Det er både sjovt og informativt at anmelde bøger om emnet. Lær om stadierne af graviditeten, og find også ud af, hvilke komplikationer du skal være opmærksom på. Dette vil give dig mulighed for at føle kontrol over, hvad der sker med din egen graviditet.

 

Hvis du ikke er klar til at dele dine graviditetsnyheder, kan du stadig undgå at drikke uden at give hints til de mennesker, du kender. Du kan undlade at stemme og blot sige, at du tager antibiotika. Du kan også få et glas citron eller æblejuice og lade andre tro, det er vin. Din partner kan hjælpe dig med at lave denne charade, så ingen bliver klogere.

 

Dette kan være endnu flere op- og nedture, hvis du ikke er gift. Lad ikke andre mennesker dømme dig i tvivl om din beslutning på den ene eller den anden måde.

 

Reducer mængden af koffeinindtag. Koffein kan give problemer under graviditeten. Dette er grunden til, at det er meget vigtigt at undgå at indtage koffein under graviditeten.

 

Du kan blive skuffet, hvis forfaldsdatoen for meget. Nyd i stedet for det ukendte, og nyd i mellemtiden små fornøjelser som et fredeligt hjem eller iblødsætning i baljen.

 

Når du bliver gravid, er det afgørende at tage den nødvendige tid og arbejde for at uddanne dig selv ordentligt.

 

Tal med en praktiserende læge, før du bliver gravid. Dette er med til at sikre, at du er i den rigtige fysiske og mentale forberedelse. Tag aldrig dit sind og din krop er endnu ikke klar til at håndtere.

 

Skift hvad du spiser før graviditeten eller så tidligt som muligt i din graviditet. En god kost gavner både dig og barnet, så sørg for at træffe kloge madvalg.

 

Hvis du er gravid og planlægger at amme, skal du planlægge dine brystpumpebehov. Nogle mødre ønsker ikke at bruge en pumpe, men den kan opbevare en nødforsyning, hvis du er langt fra barnet eller syg. Det er en god idé at leje en hospitalspumpe. De virker hurtigere end dem i butikkerne, og de er lettere at tolerere.

 

Træn mens du er gravid, hvis din læge mener det.

 

Du kan stadig træne, når du finder ud af din graviditet. Mens nogle træningsrutiner bør nedtones med hensyn til styrke i de senere stadier af graviditeten, viser undersøgelser, at fysisk velegnede kvinder har lettere veer end andre.

 

Graviditeten vil være ovre, før du ved af det. Når det er overstået, har du en uerstattelig gave. Tipsene i dette stykke er beregnet til at hjælpe dig med at få en fornøjelig graviditet, som du vil huske i mange år fremover.