Familie og graviditet
27. januar 2022

Lær nyttige tips til at få din graviditet til at gå uden problemer

By viborgnet.dk

At finde ud af, at du er gravid med din første graviditet, kan være en overvældende overraskelse. Du kan have et utal af spørgsmål i tankerne, men du ved ikke, hvor du kan finde svarene. Denne artikel diskuterer graviditet og de grundlæggende oplysninger, som du bør vide om det.

 

Prøv ikke at tage for meget på, mens du er gravid. At tage for meget på, når du er gravid, kan skabe helbredsproblemer, og det vil være svært at tabe sig senere. En kvinde, der vejer en typisk mængde, bør tage omkring 15 til 30 pund på i løbet af hele graviditeten.

Gravide kvinder skal passe på, når det kommer til sol som alle andre. En kvindes hud er mere følsom, når hun er gravid, og de kan nemt blive solskoldet, hvilket igen kan føre til endnu mere alvorlige potentielle problemer såsom hudkræft.

 

At spise mindre måltider i løbet af dagen er en glimrende måde at afværge kvalme i dit første trimester. At holde maven fuld af noget i det vil hjælpe med at holde disse maveproblemer. Prøv at holde de fødevarer, du spiser, lette såvel som friske. Frisk frugt, såvel som magert kød kommer langt.

 

Doulas er uddannet til at coache kvinder gennem fødselsprocessen. De kan tilbyde erfaring og komfort og hjælpe med at vejlede dig og din partner med at give den absolut bedst mulige fødselscoach.

 

Din fødsel kan blive lettere, når du føder et sted, der er behageligt med stedet. Tjek rundt for at finde det bedste for dig. Sørg for, at faciliteterne opfylder både dine og alle, der måtte være sammen med dig under fødsel.

 

Tag en graviditetstest hjemme, så snart du tror, du er gravid. Hvis du venter mere end et par måneder, kan du gå glip af muligheden for at modtage vigtig prænatal pleje eller opleve komplikationer, der kan forebygges.

 

Sørg for, at du er ærlig over for din læge om muligheden for en kønssygdom, når du finder ud af, at du er gravid. Mange STD-tests udføres ved hjælp af urin, blodprøver eller blodprøver. Hvis du har en, kan din læge anbefale dig at have et kejsersnit.

 

Hvis du har trang under din graviditet, er det ikke en god idé at forkæle dem alle sammen. Du og dit barn har begge ernæringsbehov, som bør opfyldes på daglig basis. Hvis du deltager i enhver trang, er dette kun til gavn for dig, ikke dit ufødte barn.

 

Når du er gravid, bør du støtte din krop, mens du sover. Der er specielle kropspuder til rådighed, der er lavet til at vugge den gravide mave til graviditet; du kan købe disse i mange butikker. Prøv at sove med en pude under både maven og maven.

 

Udstrækning før sengetid kan hjælpe dig med at undgå kramper i benene. De fleste gravide oplever benkramper mindst en nat, mens de er gravide. Udstrækning før sengetid kan forhindre nattekramper.

Hvis du vil have dine bukser på lidt længere, kan du bruge et gummislips til at holde knappen og kun lyne bukserne så langt op som muligt.Bær en længere skjorte eller et barselsbånd for at holde linningen dækket, og ingen vil nogensinde vide. Det gør det så du køber lidt tid og undgår at købe for meget graviditetstøj.

 

Kig i genbrugsbutikker og konsignationsbutikker, hvis du vil have et godt tilbud på graviditetstøj. Der er ingen grund til at betale detailpriser for tøj, som du kun vil have på i kort tid. Du vil spare penge og hjælpe miljøet ved at reducere de miljøeffekter, der kommer af at producere og sende alt nyt tøj.

 

Sørg for, at du taler med din voksende baby hver dag. Forskning viser, at et voksende spædbarn reagerer på berøring, når de er ti uger. Et par uger senere kan dit barn høre din stemme, når du taler og også reagere på lys. At tale med din baby hjælper med at danne jeres bånd mere med hinanden.

 

Hold din stress under kontrol, mens du er gravid ved at lave to-do-lister og sætte dit ansvar. Du kan også prøve at få hjælp fra familie og familie. Du kan også opdage, at det virkelig er muligt at slå noget ud af din liste.

 

Hvis det tilfældigvis er din første gang, du er gravid, bør du tilmelde dig et kursus om fødsel. Dit hospital tilbyder helt sikkert klasser, der også inkluderer fødeafdelingsbesøg og fødeområde.

 

Stræk ud før du går i seng for at give dine muskler. Benkramper er almindelige under graviditet på grund af vægtøgning. Dette forbedrer også din søvn!

 

Solen vil øge melaninproduktionen og kan forlade din hud mere, mens du er gravid. Dette er den tilstand, hvor du er rød i dit ansigtsområde, og dette kan nemt forebygges ved at bruge en solcreme.

 

Det kan være svært at få nok søvn, når man er gravid. Du kan få færre kramper i benene ved at træne.

 

Tal med en læge, hvis du prøver at blive gravid. Din læge vil være i stand til at give dig en fysisk for at sikre, at du er i godt nok helbred til at have en sund graviditet. Du kan også sørge for komplikationer som diabetes, diabetes eller problemer med skjoldbruskkirtlen, før du bliver gravid.

 

Du skal ikke bekymre dig, hvis den nuance af farve, der vises, når du tager din graviditetstest; det betyder ingenting. Bliv ikke bekymret, hvis din test viser svag.

 

For at undgå at få denne sygdom, er det bedst at overlade kattekuldspligten til en anden.

 

Du kan undgå ubehag senere og nyde din amning mere, hvis du tager dig tid til at forberede dig, inden barnet kommer.

 

Tag dine prænatale piller og undersøg fødslen for at forberede dig selv.

 

Mange håndkøbsmidler er ikke til gravide kvinder på grund af deres skadelige bivirkninger.

 

Snorken kan begynde eller øges under din graviditet. Dette skyldes, at næsehinderne svulmer. Din partner ønsker måske også at bære ørepropper, hvis snorken er for slem.

 

Tillykke til dig med den smukke livsbegivenhed, du vil opleve om cirka ni måneder. Find støtte i dine venner og familie, lyt til dine læger og nyd denne tid af dit liv!