20. juli 2022

Sådan foregår det, når du får besøg af en gardinekspert

By viborgnet.dk

Hvis du skal have nye gardiner, så giver det rigtig god mening at tænke dig godt om. Gardiner kan være hundedyre! Hvis du skal have gardiner efter mål, som ikke er i standardstørrelser, så skal der måles op, og de skal tilsyes i hånden.

 

Det betyder, at det nemt kan koste 10.000 kr for nye gardiner og endda endnu mere, afhængigt af kvaliteten og antallet.

 

Du kan selvfølgelig også bare tage til de lokale bolighuse i Nordsjælland såsom Ilva og Ikea eller Jysk Sengetøjslager. De gardiner, du får her, kan være ganske udmærkede, men ofte vil de typisk være i standardstørrelser, som ikke passer til alle typer af vinduer.

 

Så hvad kan du gøre? Du kan få besøg af den lokale gardinekspert!

 

Få besøg af den lokale gardinbus fra Frederikssund

I Frederikssund ligger virksomheden Gardinmageren.dk, som er specialiseret i at tage ud og tale med kunder og rådgive dem omkring købet af deres nye gardiner. Hvis du selv bor i Frederikssund og skal have nye gardiner, så kan du læse mere her.

 

Gardinmageren.dk opererer en gardinbus, som besøger kunderne på deres adresser, uanset om der er tale om privatkunder eller virksomheder. Med andre ord så kan du få hjælp til at finde de rette gardiner fra dig, uanset om du repræsenterer en virksomhed eller bare skal have gardiner til den nye bolig.

 

På besøget vil du blive præsenteret for en masse forskellige typer af gardiner, derunder rullegardiner, stofgardiner såvel som plisségardiner. Det betyder, at du selv kan danne dig et indtryk af gardinernes kvalitet og se nærmere på stoffets mønster. Derved kan du bedst vurdere, om denne type af stof overhovedet passer ind i din indretning.

 

Vær opmærksom på dette, når du skal have gardiner

Når du skal have gardiner, er der mange overvejelser, som du bør gøre dig. Prisen er selvfølgelig en meget vigtig faktor og væsentlig overvejelse. Noget helt andet er også gardinernes design, farver og mønstre.

 

Men faktisk er der endnu en vigtig ting, som du bør overveje, hvis du skal have gardiner. For gardinerne skal nemlig også have en særlig funktion. Hvis du skal have gardiner til mørklægning, så bør du overveje at købe enten tykke rullegardiner, eller tykke stofgardiner.

 

Nogle vil dog mene, at denne type af gardin ikke er særlig hyggelig. Og hvis du skal have gardiner til at dæmpe belysningen i lokalet, som samtidig også ser hyggelige og pæne ud, så bør gardinstoffet kombinere disse ting. Det kan også være, at gardinerne skal have en støjdæmpende effekt.

 

Som du kan se, er der potentielt mange ting at være opmærksom på, når du skal have gardiner enten til boligen eller til firmaet. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage en snak med en gardinekspert, før du foretager det dyre køb af gardiner. Du skal jo trods alt se på dem i mange år fremover.