Camping ferie
27. januar 2022

Nyd udendørslivet med nogle campingtips

By viborgnet.dk

Er du klar til et campingeventyr? Er du klar til at håndtere eventuelle kurvebolde, mens du kan støde på din rejse? Selvom du måske tror, du kender det grundlæggende, skal du bruge lidt tid på at gennemgå det grundlæggende. Artiklen nedenfor hjælper dig med at vide.

 

Vælg en sovepose, der tilfældigvis passer til årstiden. Du kommer til at få det rigtig varmt og ubehageligt at campere i en sovepose er klassificeret til minusgrader. På den anden side vil det gøre dig meget kold under din vintercampingtur, hvis du medbringer en sovepose beregnet til sommercamping. Du kan endda få hypotermi.

Lad alle vide, at de har en beslutning, når det kommer til at vælge en campingplads. Diskuter hvilken stat du ønsker at besøge. Der er mange steder at vælge kun ét. Du kan vælge en familiestemme på for at gøre det nemmere.

 

Tag en førstehjælpstime, især hvis børn camperer med dig. Sørg også for at lave grundig research.

 

Camping er en fantastisk tid, men det kan være meget farligt, hvis du ikke er i stand til at forberede dig ordentligt. Tag først på camping, når du har forberedt dig på det.

 

Prøv at tilføje en aktivitet, der har med svømmeoplevelse at gøre, med din tidsplan på en eller anden måde. Du kan gå glip af bruseren, når du er på camping.

 

En bandana eller et lommetørklæde bør medbringes. Disse kan bruges i en knivspids, hvis du har brug for en grydelapp, som at tørre dine hænder eller holde en varm gryde.

 

Er du nybegynder og har lige købt dit allerførste sovetelt? Dette vil hjælpe dig med at være forberedt med tillid til at slå dit telt op til enhver tid. Dette vil hjælpe dig med hurtigt at slå et telt op, før natten falder på.

 

Det er virkelig vigtigt at sikre, at du er ordentligt pakket til camping. At glemme blot en eller to ting kan resultere i katastrofe.

 

Når du når din campingplads, skal du sætte dit telt op på den fladeste, blødeste grund, du kan finde. At vælge et skrå eller stenet område at campere ved kan gøre dig utilpas, når du er i dit telt. En presenning bør lægges på jorden, før teltet er praktisk, da det kan hjælpe med at forhindre, at vand trænger ind.

 

En brugskniv er det mest nyttige campingværktøj. Brugsknive har mange funktioner, så sørg for at pakke en ekstra i tasken, hvis du skulle miste den, du bærer rundt på.

 

Camping kan være en meget afslappende weekend i dit liv, eller det kan være en elendig weekend. Typen af oplevelse afhænger alt sammen af, hvor forberedt du er. Hvis du forbereder dig på forskellige scenarier, vil du være mere tilbøjelig til at nyde din rejse.

 

Selvom du er bekendt med din påtænkte campingplads, kan området have ændret sig, og du kan fare vild. Du kan undgå mulige katastrofer ved at blive vidende om at bruge disse genstande, der kan redde dit liv.

 

Vandtætte tændstikker er en absolut vigtig del af ethvert campingoverlevelseskit. Opbevar dem i en beholder, der er lufttæt. Du kan også lave dine egne ved at tage almindelige og dyppe dem i neglelak eller paraffin. Du kan også lave en caddie til dem i en filmdåse eller en medicinflaske.

 

Forsegl alle sømme, når du slår dit telts sømme op. Du kan købe en tube i mange sportsforretninger, hvis teltet ikke indeholdt nogen. Dette vil forhindre eventuelle væsner fra at komme ind.

 

Hvordan laver du mad, når du tager på camping? At lave mad over bål lyder romantisk, men er måske ikke praktisk, men kan ikke gøres uden de rigtige værktøjer.

 

Følg altid sikkerhedsretningslinjerne under camping. Det betyder, at du skal holde dig væk fra farligt dyreliv og små vilde dyr. Selv små dyr kan udgøre en trussel for dig og din familie. Det burde være en selvfølge, men giv ikke bjørne mad, hvis du støder på dem.

 

Planlæg en række aktiviteter til din campingtur, og tilføj nogle sjove aktiviteter for hele familien. Der er så meget mere ved camping end blot at stege skumfiduser over et lejrbål. Bliv kreativ med din rejse og planlæg aktiviteter, som alle vil nyde. Du ønsker måske at lave forskellige aktiviteter, som alle har det sjovt.

 

Et badeforhæng, der er gammelt, er en billig presenning at placere på jorden, før du slår dit telt op. Du kan også lægge den ned i det område, hvor du skal vaske op eller lave mad. Smid ikke det bruseforhæng; gem det til en camping presenning.

 

Tag toiletpapir og babyservietter med, når du tager på camping. Du kan altid gøre det hårdt ved at bruge blade og andre naturlige genstande, men det er der ingen grund til, da babyservietter og toiletpapir er så meget nemmere for huden.

 

Medbring vandrensningstabletter, når du kan rense vand. Disse tabletter er fantastiske, hvis du nogensinde løber tør for vand til drikkevand. Prøv tabletterne derhjemme, så du ved, hvordan du bruger dem, og hvad du kan forvente. Du ønsker ikke at ende med at blive dehydreret, fordi du ikke er vant til smagen.

 

Ved, hvordan du identificerer giftige planter, før du tager på camping. Du kan forveksle dem med planter, du ser hele tiden, hvis du ikke ved, hvad du skal kigge efter. Få en bog om, hvordan du kan identificere disse skadelige planter, eller lav din research online. Disse oplysninger hjælper dig med at forberede dig på forhånd for at undgå kontakt med nogen af disse planter.

 

Du kan lide af komplikationer, som du ikke havde regnet med. Du skal muligvis tage nogle ekstra forholdsregler for at undgå et alvorligt problem og nyde din rejse.

 

Efter at have læst denne korte artikel, bør du nu være opmærksom på, at der er et par ting, du skal overveje, inden du begiver dig ud på et campingeventyr. Camping er på ingen måde en fancy udflugt, men du bør altid være forberedt på et par grundlæggende ting, der kan opstå. Ved at bruge den indsigt, der er diskuteret her, får du en sjov og mindeværdig oplevelse.