Camping tur
27. januar 2022

Læs disse tips før din næste campingtur

By viborgnet.dk

Camping kan virkelig være en virkelig sjov rekreation for hele din familie! Det kan lære alle en ting eller to om naturen og giver god personlig betænkningstid. Det kan være en givende oplevelse at gå på opdagelse i naturen for en stund. Denne artikel vil give dig nogle gode råd til at få din næste rejse til at lykkes.

 

Find altid dit husly før mørkets frembrud, når du tager på camping. Når det bliver mørkt udenfor, skal du finde ud af, hvordan du skal sætte et telt op, slå dit telt op og tilberede noget mad. Dette gælder især for byfolk, hvis øjne ikke er vant til det kulsorte. Undgå dette ved at sætte dit husly op, før månen er ude.

 

Medbring et overlevelsessæt, som du, og sørg for altid at have det på din person. Dit overlevelsessæt skal indeholde en overlevelseskniv, en type overlevelseskniv, vandtætte tændstikker, førstehjælpskasse og en afbrændingspistol. Dette sæt kan lige være det, der hjælper dig i live, hvis du går tabt, eller der sker noget slemt, og disse ting er uundværlige i længere tid end planlagt. Husk at tage den med dig, når du er væk fra din campingplads.

 

Prøv at kombinere en svømning i din campingtur, hvis det overhovedet er muligt. Du kan gå glip af bruseren, når du camperer.

 

Tag en bandana eller en bandana med. Disse kan bruges i en knivspids, hvis du har brug for en grydelapp, som at tørre dine hænder eller holde en varm gryde.

 

gaffatape kan bruges til at løse mange uheld på camping. Det virker hurtigt i klemme til telthuller, gummibåde med utætheder, sko med slidte såler, sikring af teltet til stangen, sikring af teltstænger, mange flere ting.

 

Det ville være forfærdeligt at glemme noget, du virkelig har brug for, såsom din sovepose eller et telt.

Hvis din hund skal med dig på din campingtur, skal du sørge for, at den er i snor, og at du holder øje med dem omhyggeligt. Der er dem, der har en frygt hunde. Det skal du huske på, mens du er på siden. Også fordi det er et nyt territorium, eller en anden persons, hvis de ikke bliver overvåget.

 

Sørg for, at du har aktiviteter at lave, mens du camperer.

 

gaffatape er et praktisk værktøj, der vil vise sig nyttigt på din campingtur. Det er næsten lige så bekvemt til reparationer, mens du camperer, som det er derhjemme. Den kan bruges til at reparere huller i din luftmadras. Det kan forsegle en rift i dit telt, telte og endda soveposer. Du kan også beskytte dine fødder inden lange vandreture, så du ikke får vabler. Du kan bruge den til at forbinde skader.

 

Planlæg og sørg for, at dine lommelygtebatterier har fuld strøm, før du tager på camping. Det er ikke ualmindeligt, at du ved et uheld støder på kontakten og tænder din lommelygte ved et uheld, når du graver rundt i din taske. Hold din lommelygte baglæns. Denne forbliver frisk, når du opbevarer den uden at tænde dem ved et uheld og spilde batterierne.

 

Medbring ekstra lommelygter og batterier til din campingtur. Du bliver sandsynligvis nødt til at se klart, når solen synker på himlen. At have en tilstrækkelig mængde lyskilder kan hjælpe med at undgå skader fra fald eller uønskede møder med dyreliv. Hvis du har børn med, så giv hver af dem en lommelygte.

 

En appelsin kan forhindre dig i at få myggestik, når du er ude at campere. Dette er et særligt nyttigt tip at huske, hvis du har glemt din bugspray. Dette skulle effektivt frastøde myg i skak i et antal timer.

 

Planlæg din campingtur. Sørg for at have rent tøj på hver dag. Pak tøj, der passer til din campingpladss klima, du skal besøge. Sko, der holder op og har lukkede tæer er, hvad du bør have på hele tiden.

 

Ryd op på din campingplads, når du er færdig med at campere. Du vil gerne medbringe affaldsposer til at rydde op i alt affald. Pak al mad sammen og fjern den fra campingpladsen. Tommelfingerreglen, når du nedbryder en campingplads, er, at du kun skal efterlade fodspor.

 

Klæd dig i lag, når du tager på camping. Vejret i det fri kan ændre sig på en skilling. En kold morgen kan blive til en varm eftermiddag. Aftenerne kan blive kolde igen. Du skal sørge for, at dit tøj er lagdelt, så det er nemt at justere, hvad du har på i løbet af dagen.

 

Når du skal på camping i længere tid, så husk at pakke noget underholdende med. Prøv at begrænse antallet af elektronik, du tager, og tag i stedet en bog med, nyd udendørslivet og medbring kun en radio eller en bog til de aftener, der sidder rundt om bålet.

 

Sørg for, at dine campingforsyninger indeholder tilstrækkelig mad og mad. Hvis det er kendt, at bjørne bor i området, skal du opbevare dine forsyninger langt væk fra din sovezone. Brænd dit affald, så dets lugt ikke tiltrækker nogen bjørne.

 

Hold dig væk fra bunker af sten eller træbunker. Kig altid dine ting igennem for at sikre, at en slange har nået hjem.

 

Du bør altid opsætte dit shelter forberedt inden mørkets frembrud. Hvis du ikke bruger et telt, er det meget nemmere at sætte et shelter op i dagslys.

 

Ved, hvordan du identificerer giftige planter, før du tager på camping. Du bør vide, hvad du skal passe på. Du kan bruge bøger på dit bibliotek eller google “giftige planter.” Disse oplysninger hjælper dig med at undgå enhver infektion.

 

Der er mange nemme opskrifter, som du kan tilberede, mens du camperer. Glem ikke at pakke krydderier og krydderfavoritter.

Du vil gerne holde dem sikre fra andre dyr. Du må også gerne medbringe snor. Vær sikker på at have aktuelle licenser og vaccinationer er opdaterede. Medbring mad, samt skåle, som dit kæledyr kan spise og drikke af. Du skal komme af med kæledyrsaffald på den rigtige måde og affald.

 

Brug oplysningerne i denne artikel til at have det sjovt på din næste rejse. Selvom du måske ved meget om camping, kan det ikke skade at lære nye ting. Når du bruger forslagene her, vil du træffe gode valg, når du vælger at campere.