Massage mod skader
27. januar 2022

Nøglerne til en luksuriøs massage – gode tips til at prøve

By viborgnet.dk

Du behøver ikke have licens for at give en god massage uden licens. Dine kære vil sætte pris på muligheden for at have mindre smerter og føle sig afslappet under dine hænder. Læs tipsene og brug dem til at give massage af høj kvalitet. Du kan have en række mennesker vil have massage.

 

Hvis du bemærker en positiv reaktion på et bestemt område, skal du arbejde lidt mere med det.

 

Sørg for, at dit massageområde er så stille og fri for høje lyde. Det er svært at slappe af, hvis du skal lytte til trafikstøj i det område, hvor massagen finder sted. Hvis det overhovedet er muligt, så gå et mere stille sted eller find et tidspunkt, hvor den omgivende støj sandsynligvis vil falde. Dette vil helt sikkert hjælpe din generelle sindstilstand under afslapningsniveauerne.

 

Sørg for at observere dit motiv nøje for at reagere på eventuelle signaler fra den person, du masserer. Du skal være sikker på, at du er opmærksom på, hvordan de bliver spændte, og hvad deres ansigtsreaktioner er. Det kræver øvelse, men du kan nå et punkt, hvor du kan læse deres krop ved hjælp af dine hænder. Hvis personen føler sig anspændt, skal du slappe af, fordi du sandsynligvis er for kraftig.

 

Tænk på at finde en terapeut, der foretager hjemmebesøg. Mange freelance meddelelsesterapeuter er i stand til at spare penge ved at rejse til deres klienter i stedet for at leje en kontorplads ud; de rejser simpelthen fra klient til klient. Disse rejsende massageterapeuter er generelt meget mere overkommelige end dem, der skal rejse til dem.

 

Du vil ikke have de bakterier, der er til stede på dine fødder, fordi de kan forurene andre områder af din krop. Du kan altid vaske dine fødder i vasken på badeværelset i spaen, hvis du har brug for det.

Du starter med at dunke de ydre dele af kroppen. Dette vil hjælpe dig til at føle dig god til at fremme foryngelse og starte den næste dag på arbejde eller skole. Dette hjælper med at mindske stress, og det kan endda hjælpe dig med at sove bedre om natten.

 

Det tryk, der bruges under en massage, er afgørende for mange forskellige mål. Hvis du arbejder på en person med mange hårde knuder, så tryk på for at løsne dem. Dette er en almindelig teknik, der bruges under en dyb vævsmassage.

 

Målet med massage er at hjælpe dig til at føle dig bedre og velbefindende.

 

Hvis du let bliver syg, kan massage hjælpe. Undersøgelser har vist, at massage faktisk kan øge kroppens generering af hvide blodlegemer. Dette er godt at vide, fordi hvide blodlegemer kan få din krop til at bekæmpe ting som virus, så du ikke bliver så syg.

 

Vær ikke genert over at sige fra, når du får massage.

 

Forsøm ikke hænder og fødder, når du masserer nogen. Disse følsomme områder på hele kroppen og kan gøre en massage meget behagelig. Vær fast, men klem ikke for at slappe af i musklerne.

 

Massage kan hjælpe dig med at sparke et vidunderligt og sundere alternativ til receptpligtig medicin. Massage hjælper med at slappe af ømme led og stress forsvinder. Dit forsikringsselskab kan endda betale for din massage.

 

Når du er færdig med at træne, skal du gnide musklerne med knytnæven eller håndfladen mod hjertet.

 

Sportsmassage er for atleter. Dette vil forbedre dine overordnede resultater og ydeevne, da det kan holde dig til at føle dig. En sportsmassage bruger kraft til at forbedre cirkulationen i kroppens cirkulation.

 

Kolde hænder er ubehagelige og har det ikke godt. Prøv at gnide dem sammen med massageolie; det burde gøre det andet, før du starter.

 

Husk at give din massør drikkepenge efter et drikkepenge. En massør kan betragtes som en arbejder i servicebranchen, så drikkepenge er en stor del af deres indkomst.

 

Drik masser af vand efter en massage. Vand er fantastisk efter massage, og det bør ikke erstatte det med en anden drik. Det skal være vand, for at din krop kan få den fulde afgiftende effekt af massagen.

Du skal muligvis kassere dit undertøj til visse massagebehandlinger. Nordamerikanske massagesteder kræver, at personen dækker til med et håndklæde.

 

Hvis deres tryk er for stærkt, hvis deres musik er alt for høj, eller rummet simpelthen er for koldt, så sørg for at gøre din massør opmærksom på dette. De ved ikke, hvad du vil, før du siger noget.

 

En fodmassage er en fantastisk måde at få dit blod til at cirkulere på. Du kan gøre det i ro og mag i din bolig. Få en god lotion og giv dine fødder lidt ekstra pleje.

 

Der er flere massageteknikker, du bør prøve. Hvis din nuværende massageterapeut kun tilbyder én form for massage, så kig efter nogle andre klinikker omkring dig for at finde forskellige typer.

 

Påfør ikke olie direkte på modtagerens krop. Olien vil først føles kold. Varm olien i dine hænder, før du masserer personen. Denne metode er et meget mere behageligt valg. Kold olie vil forårsage ubehag.

 

Pilates og yoga er faktisk massageformer. At trykke muskler kan hjælpe med at lindre nogle trykpunkter og øge blodgennemstrømningen. Denne massageform er også god, fordi den styrker din krop samtidig med, at den masserer den.

 

Æltning er en vigtig del af en vital komponent til en massage. Du ønsker ikke at gøre det for hårdt eller på alle dele af massagen. Prøv at fokusere på forskellige områder eller på andre måder. Du kan bruge dine næver eller spidserne af dine fingre i forskellige bevægelige bevægelser.

 

For meget olie vil ikke tillade dig at bruge nok tryk til at udføre arbejdet ordentligt.

 

Begynd at bruge disse tips med det samme, og ændr dem, så de passer til omstændighederne. Uanset om du giver massage for at leve af eller bare for sjov, er det altid nyttigt at lære nye tricks og teknikker. Når du får massage, så opfordre din massør til også at prøve disse tricks!