22. januar 2023

Klæd dig smukkest som plus size kvinde

By viborgnet.dk

Bukser der strammer, for mange lag, teltformede cardigans. Ja, der er mange fejl, som man kan komme til at begå som plus size kvinde. Bare fordi man er plus size så behøver det ikke blive en hård kamp at finde tøj, som ser superlækkert ud. Det handler bare om at kende sin egen krop – og selvfølgelig hvor man skal shoppe henne!

Klæd dig til din krop

Livet som plus size kommer med sin række af udfordringer. Mange butikskæder har en plus size sektion, men så bliver tøjet pludselig kedeligt og telt-formet – og hvem gider klæde sig sådan?

Du skal klæde dig til din krop og fremhæve dine smukke kurver, ikke skjule dem væk. Jo større tøj du tager på, jo større kommer du til at se ud, og sådan skal resultatet helst ikke være. Undlad at pakke dig ind bare på grund af din størrelse. Vær stolt af dine kurver og fremhæv dem med et lækkert outfit, som passer til din smukke plus size krop.

Klæd dig til dine proportioner

Selvom man er plus size, så er ingen kroppe fuldkommen ens. Nogen har en stor bagdel og en lille barm, andre bærer lidt ekstra omkring maven og lårene. Som plus size vil vi helst fremhæve de smalleste dele på kroppen, hvis du har små bryster og skuldre, så kan du med fordel gå med en stram bluse og nogle løse bukser.

Har du derimod mere fylde for oven, så kan du måske iklæde dig stramme bukser og en flot løs bluse eller en plus size kjole. Kig på hvad du helst gerne vil fremhæve på din krop og iklæd dig derefter.

Drop de små stramme størrelser

Selvom man har lyst til at klemme sig ned i et par skinny-jeans, så har det aldrig gjort noget godt for en selv, at iklæde sig tøj som sidder og strammer ubehageligt.

Det kræver at man acceptere, at man har brug for en størrelse større og på den måde klæde sig både behageligt men også stilfuldt. Du kan med fordel smide et par flotte accessories som for eksempel smykker oven i dit outfit.