19. oktober 2022

Indretningstips til lejligheden i Viborg

By viborgnet.dk

Vores hjem er et sted, vi spenderer mange timer hver dag. Derfor er det vigtigt, at det er et sted, vi kan lide at være. Og her spiller indretningen en stor rolle.

En god indretning er som udgangspunkt den samme, uanset hvor i landet man befinder sig. Dog er der alligevel nogle små indretningsfifs- og tips, som kan være forskellige fra by til by. Vi vil her komme med nogle indretningstip til lejligheden i Viborg.

Brug genbrugsbutikkerne i Viborg

I Viborg finder man op til flere genbrugsbutikker, og de er helt oplagte at tage et smut forbi, når man skal indrette sin lejlighed. Her kan man nemlig både finde billige ting, men også ting, som adskiller sig fra det, man kan finde i butikkerne. Endelig er der mulighed for, at man kan finde noget, som er helt særligt for lige netop Viborg, og som kan være med til at give ens lejlighed et lokalt præg.

Brugte møbler og pyntegenstande fra genbrugsbutikker giver ens lejlighed et unikt og personligt præg, som man ikke kan opnå på samme måde, som hvis tingene er købt i en butik. Derimod kan man skabe en helt speciel indretning ved at blande nye og moderne ting, med ældre og brugte ting, som man har fundet i en genbrugsbutik.

Giv din lejlighed et lokalt præg

Hvis du bor i Viborg, er det helt oplagt at du udsmykker din lejlighed med noget fra lokalområdet. Det giver både din lejlighed et personligt og unikt præg. Det kan fx være malerier eller kunstværker af særlige kendetegn fra Viborg, som eksempelvis Viborg Domkirke, Mønsted Kalkgruber, Hærvejen eller Kongenshus Hede, som er et af Danmarks smukkeste og mest særprægede naturområder, og som i den grad kendetegner det, som Viborg er kendt for, når det kommer til natur.

Kunstværker fra lokale kunstnere

Du behøver dog ikke kun vælge malerier og kunstværker, som viser seværdigheder fra Viborg – du kan også vælge at dekorere din lejlighed med malerier fra kendte kunstnere fra Viborg og omegn. Og nej, du behøver ikke købe originalværker – kunstplakater kan sagtens bruges.

Den danske kunstner, Lasse Winsløw fra Viborg, har eksempelvis lavet mange flotte og farverige værker, som du kan indrette din lejlighed med. Er du mere til den klassiske stil af fx landskaber, har Johannes Bæch, ligeledes fra Viborg, også lavet mange flotte og anerkendte værker, som kan fås som kunstplakater.

Skrevet i samarbejde med Bygga.dk – gulvlægning i Viborg.