14. maj 2022

Gode råd til hvordan du får en bedre hjemmeside

By viborgnet.dk

Din virksomheds eller personlige hjemmeside er en fremragende markedsføringsmulighed. Når det kommer til markedsføring af små virksomheder, kan en god hjemmeside være en af de mest effektive og omkostningseffektive marketingkanaler der findes, men det kræver at du laver en visuelt tiltalende hjemmeside, der repræsenterer din virksomhed på en unik måde.

 

Her er nogle af de vigtigste overvejelser du bør gøre dig før du investerer i en ny hjemmeside:

 

Sørg for at din hjemmeside er sikker

Hvad vil det sige at have en sikret side? Din hjemmeside bør altid vises som https i stedet for http og at den har en lille hængelås i linjen hvor dit URL (www) er indtastet. Når nogen besøger din hjemmeside vil den lukkede hængelås betyde at din side er sikker at besøge.

 

Omvendt er der en åben hængelås og en rød markering hvis din side ikke er sikret. At din hjemmeside er sikret betyder at de oplysninger der bliver sendt mellem browseren og webserveren forbliver private.

 

Design og pris

Det første potentielle kunder oplever når de besøger din hjemmeside er det visuelle indtryk. Din hjemmeside bør også besvare de spørgsmål nye besøgende har, bl.a. hvem du er, hvad din virksomhed er, og hvad de kan gøre på din hjemmeside. 

 

Det er ikke længere sådan, at du skal bruge en webdesigner til at lave en professionel hjemmeside, uanset om du vil lave en hjemmeside til en virksomhed eller for at dele din hobby.  En hjemmesidebygger er en fremragende måde hvor du selv kan vælge lige præcis det design du vil have. Det er også en økonomisk løsning i betragtningen af den professionelle kvalitet. 

Hvor kommer dine besøgende fra?

Husk at være opmærksom på at dine besøgende besøger fra forskellige enheder; bærbare computere, tablets og mobiltelefoner. Prøv at undgå at designe sider til en stor skærmstørrelse eller sider, der bruger mere komplekse funktioner som f.eks. Flash (Flash understøttes ikke på Apple-enheder).

 

Indlæsningstider

Langsomme hjemmesider irriterer alle. Med så mange alternative tilbud springer dine potentielle kunder hurtigt et andet sted hen hvis siderne på din side tager lang tid om at loade. Sørg for at kontrollere din hjemmesides ydeevne regelmæssigt ved at tjekke indlæsningstider, hjemmesidens hastighed, at siden har en korrekt formatering på tværs af enheder og kontinuitet med tekst og billeder.

Sælg produkter og tjenester

Det er vigtigt at du sørger for at din hjemmeside tydeligt viser hvilket produkt eller tjeneste du sælger. De fleste små virksomheder kan drage fordel af at inkludere professionel hjælp eller stock fotografier eller videoer. Det er vigtigt, at produktfotos eller grafiske billeder og beskrivelser er rene, skarpe og passende. 

Indhold

Dårligt skrevet indhold kan hurtigt få en besøgende til at forlade din hjemmeside. Se ikke bort fra vigtigheden af ​​velskrevne overskrifter; de kan være meget kraftfulde og kan betyde forskellen mellem en besøgende, der læser resten af ​​indholdet eller vælger at forlade din hjemmeside. Sørg for at holde indholdet relevant – frisk og aktuelt materiale såsom opdateret produktinformation, åbningstider, prisændringer og nye artikler og hvidbøger vil holde brugerne engagerede og aktive.