19. maj 2022

Få et gratis tilbud på ny forsikring og bank i dag

By viborgnet.dk

Vi er nok alle udmærket klar over, at det giver god mening at man fra tid til anden tjekker bedre løsninger ud på de faste udgifter vi afholder hver måned som f.eks. forsikringer, men de færreste af os gider at bakse med at undersøge mulighederne og derfor lader vi helst bare være, men faktisk behøver det ikke at være så krævende at finde billigere alternativer.

Få billigere forsikringer ved bare at klikke få klik

Hvis du sidder og tænker at du bruger mange penge på at have de forsikringer du har dig og derfor gerne vil finde bedre og billigere alternativer, så er du heldig stillet. Der er nemlig dukket en mulighed for dig der ikke gider det store arbejde der er ved at kontakte flere forskellige forsikringsselskaber, for nu kan du få priser og tilbud gratis uden selv at røre på dig andet end få klik.

Det kan f.eks. være at du ser dig omkring for at finde en billig indboforsikring og du samtidig ikke gider til at kontakte de mange forsikringsselskaber vi har omkring os. Her vinger du blot af at det er indboforsikring du er interesseret i at få tilbud på og du vil herefter blive kontaktet af de forskellige forsikringsselskaber med tilbud som du frit kan vælge og vrage mellem.

Det samme gælder hvis du gerne vil have bedre aftaler med din bank. Måske du ikke kan få noget bedre ud af din nuværende bank, men så skift bank med samme løsning som ovenstående, hvor du ud fra de forskellige banker der vender tilbage med tilbud, kan vælge til og fra alt efter hvad de har at tilbyde dig.

En let måde at finde de billigste løsninger på

Det er vigtigt at du husker at du er kunde i en bank og hos et forsikringsselskab og at du derfor ikke må komme til at sælge dig selv for billigt, for at sikre dig at have nogen som helst bank eller forsikringsselskab når forhandlingerne er ovre. De vil gerne have kunder og især hvis der er tale om flere forskellige dækninger eller lån som de vil kunne tjene lidt på.

Der er selvfølgelig mange måder at gøre tingene på, men som udgangspunkt er den ovenstående løsning med at du én gang fortæller hvad du har behov for, den metode der er lettest for dig og du vil muligvis kunne spare mange penge i løbet af et helt år.

Forhandl dig til de bedste aftaler ud fra dine tilsendte tilbud

Det er vigtigt at du stadig har en smule sans for hvad der giver mening i forhold til at takke ja til noget tilbud. Mange forsikringsselskaber kan godt lide at ramme lige præcis til bedre veje end hvad deres konkurrenter vil give af muligheder for besparelser. Det betyder dog ikke at der nødvendigvis er tale om en bedre forsikring.

Modtager du kun tilbud der vil kunne takkes nej til, kan du lige presse citronen en lille ekstra gang og forslå selskabet at der eventuelt ændres på en bedre selvrisiko eller dækning, end hvad de med besparelserne i første omgang har fundet på til dig. Du skal huske at det er en stor forhandling det hele.