Webdesign
16. januar 2022

Gode ​​webdesigntips til enhver brug

By viborgnet.dk

Har du ønsket at designe en hjemmeside, men aldrig vidst, hvor du skulle starte? Kunne du tænke dig at oprette et websted til dig? Artiklen nedenfor giver dig mulighed for at oprette en fantastisk hjemmeside.

Sørg for, at dit websted består en test af NoScript. Download denne udvidelse i Firefox og se, hvordan din hjemmeside stadig kan læses. Noget indhold kan ikke fungere, medmindre der er scripts.

Hold dine sidestørrelser nede. Brugere med langsommere internetforbindelser kan beslutte, at ventetiden ikke er det værd, hvis dit websted indlæses langsomt. Du vil have, at dine besøgende venter på en god samlet oplevelse.

Tjek din kopi for ødelagte links, før du udgiver dem. Besøgende bliver let frustrerede, når de klikker på ødelagte links. Du kan manuelt tjekke links eller køre et program, der finder ødelagte links til dig.

Brug Photoshop, hvis du vil skabe attraktive hjemmesider, hvis du er nybegynder. Hvis du ikke har et letanvendeligt værktøj som Photoshop, kan du opleve, at det vil tage dig lang tid at få den nødvendige viden til at lav en fin hjemmeside.

Det betyder ikke nær så meget som hvad din hjemmeside gør; du skal sørge for, at hver fil har en lille filstørrelse. Dette skyldes, at størrelsen af ​​dit websteds filer direkte korrelerede med indlæsningstider. Du bør stræbe efter at sikre, at dit websted indlæses så hurtigt som muligt. Du skal også huske på, at alle ikke har en højhastighedsforbindelse til internettet. Test hver sektion af dit websted for at sikre, at det indlæses hurtigt for hver besøgende.

Tilføj ikke pop-ups på dit websted. Selvom du måske tror, ​​at disse har en vis værdi, finder de fleste dem ret irriterende. Når vinduerne dukker op, vil du sandsynligvis frustrere dine besøgende til det punkt, at de er fast besluttet på aldrig at vende tilbage.

Det er vigtigt, at du forstår behovene en prioritet. Webdesigneren skal til enhver tid være fokuseret på, som læserne leder efter. Dette inkluderer brugerens lette interaktion, brugervenlighed, brugervenlighed og oplevelse. Dette er de vigtigste overvejelser, du skal tage højde for. Prøv at se tingene fra dit publikums perspektiv, når du designer.

Du bør bruge GIF’er og JPEG’er, så det indlæses jævnt. PNG- og BMP-filer optager meget båndbredde. Konverter til mindre størrelser, hvis du vil sikre, at dine besøgende er glade.

Du behøver ikke udfylde al tilgængelig plads, når du designer et websted. Hvis du efterlader plads mellem de forskellige sideelementer på din webside, kan det give dine forbrugere en behagelig oplevelse. Der er mange tilfælde, hvor tom plads gør en stor indflydelse.

En besøgstæller er forældet og ikke attraktiv. Slip af med dit besøgstal og brug andre værktøjer til at spore dit websted får.

Byg først et mikrosite, analyser hvad der virkede og hvad der ikke gjorde. Begynd med at lave et par meget forenklede sider, der kun tilbyder grundlæggende tekst, (bare tekst for det meste), og se, hvordan det går.

Fjern forstyrrelser, og skab et rodfrit, effektivt rum. Sørg for, at dine værktøjer er inden for nem adgang, og skab et rum, der er effektivt til alle dine designbehov.

Begræns dit startindhold, du starter med på en side, til små mængder, når du først starter. Du ønsker ikke information, der vil forvirre besøgende på dit websted.

Find ud af din målgruppe, hvad de synes om dit websted. Dette kan hjælpe dig med at designe og også installere funktioner, der er tilgængelige på dit websted. Råd og ideer fra, hvad din målgruppe skal have indflydelse på dit websted.

Du vil have, at hver person, der besøger dit websted, skal se denne tekst med fed, letlæselig tekst, så seeren med det samme ser dem, når de følger links.

De fleste besøgende vil simpelthen forlade en webside, der kræver for mange personlige oplysninger eller færdiggørelse af vanskelige opgaver.

Husk, at du ikke behøver at designe hele din hjemmeside, behøver ikke kun at være designet af dig. Webdesign kræver viden om mange forskellige områder, herunder grafisk design, design af brugergrænseflader, skabelse af indhold samt søgemaskineoptimering. Du skal ikke skamme dig over at få hjælp, når det er nødvendigt. Du kan vælge og vrage, hvilke områder du har brug for hjælp inden for ethvert område, du ikke er velbevandret med.

Få nogen til at teste din hjemmeside for funktionalitet undervejs. Hver gang du ændrer dit websted eller tilføjer noget, skal du få nogen til at tjekke det ud og fortælle dig deres tanker. Selvom en video, der indlæses langsomt, måske ikke virker for forfærdelig i dine øjne, er en objektiv mening måske ikke enig. Vær altid sikker på, at du søger udenforstående og objektive meninger.

Du vil designe et bedre websted, hvis du bliver ved med at lære hvert trin på vejen. Når du mestrer enhver facet af webdesign, bør du gå videre til en anden. Dette kan få din indledende konstruktion af webstedet til at tage længere tid, men når du først forstår det grundlæggende, vil det være nemt at designe efterfølgende websteder.

Hver webside, du designer, skal valideres. Der er mange WYSIWYG-editorer, der tilføjer meningsløs kode til dit websted. Hvis du bruger et af disse programmer, skal du gå den ekstra mil og få din kode valideret gennem en tjeneste, der er specialiseret i validering. W3C tilbyder en gratis service til at validere sider.

Når du vil sikre dig, at dit websted kommer til at klare sig godt, skal du sørge for at inkludere logoer for nøgletilknyttede selskaber eller andre grupper.

Glem ikke at give dit websted. Se efter måder at indsætte ting som billeder til din virksomhed, udtalelser og mediecitater. Disse elementer er med til at give noget personlighed til dit websteds personlighed.

Tilføj relevante søgeord for at hjælpe din målgruppe på hele dit websted. Husk, fantastisk webdesign handler ikke kun om kunst, det handler også om overtalelse. Du skal kende de mennesker, du opretter en hjemmeside for. Hvilke ord vil din målgruppe? Find nogle og drys dem i dit webstedsdesign.

Hvis du bruger tipsene fra denne artikel, vil du have en fantastisk hjemmeside til din virksomhed. Uanset om du ønsker at promovere din virksomhed, dit produkt eller dig selv, er et websted en fantastisk måde at opbygge tilstedeværelse på. Få mest muligt ud af det!