Forsikring
27. januar 2022

Få mere at vide om husejerforsikring

By viborgnet.dk

Hold en detaljeret fortegnelse over dine varer, og opbevar disse dokumenter et sikkert sted.

 

Mange lejere tænker ikke på at få lejerforsikring. Mens den bygning, din lejlighed ligger i, er dækket af den police, din udlejer har, vil dine egne personlige ejendele ikke være det.

 

Der er to ting, du kan gøre for at sænke din boligforsikring. Det første du skal gøre er at sætte i dit hjem. Dette kan sænke dine præmier hvert år med 5 %. Du bør også have røgalarmer. Dette kan spare dig for yderligere ti procent!

 

Afbetaling på dit realkreditlån kan sænke dine husejerforsikringspræmier. Hvis du er i stand til at betale af på dit realkreditlån, vil dit forsikringsselskab sandsynligvis give dig en pause, fordi du ikke skylder penge på dit hjem. De forventer, at du vil være mere motiveret til at passe bedre på dit hus, hvis det hele er dit .

 

Sørg for, at du fuldt ud forstår din dækning, når det kommer til midlertidige leveomkostninger. Nogle forsikringer dækker udgifterne til at bo et andet sted, hvis der sker noget med dit hjem. Du skal helt sikkert bruge dine kvitteringer for at sikre, at du kan få det hele betalt.

Der er mange ting, der uventet kan forårsage skader på dit hjem. Du har brug for en fantastisk brandforsikring, der vil beskytte dit hjem mod menneskelige fejl, brande forårsaget af naturbrande og menneskelige fejl, samt biler, jordskælv og storme. Se på din politik, og vær ikke bange for at stille spørgsmål for at sikre, at du er fuldstændig beskyttet mod brand.

 

Installer ekstra røgalarmer i dit hus. Forsikringsselskaber vil sænke dit hjem for at være så sikkert som muligt for at mindske risikoen for, at de kan blive nødt til at betale ud. Tilføjelse af kulilte og røgdetektorer kan overbevise din husejers forsikring om, at dit hus ikke er så risikabelt.

 

Hvis værelseskammerater deler din plads, skal du tjekke din forsikring for at finde ud af, om deres ejendele er dækket. Nogle policer dækker alt, mens andre dækker indholdet. Sørg for, at du ved præcis, hvad der er inkluderet i policen.

 

Et velinstalleret sikkerhedssystem giver en fremragende og nyttig måde at sænke din husejers forsikringsomkostninger. Jo mere du gør for at beskytte dit hjem, jo mindre risiko bliver du, hvilket sænker din præmie betydeligt. Det beløb, du sparer på præmier, vil snart dække udgifterne til dit sikkerhedssystem.

 

Husejerforsikring er en nødvendig investering, men dyr investering. Der er mange måder, du kan tage for at minimere udgifterne. Du kan få en lavere præmie ved at vælge en højere selvrisiko. Tal med dit forsikringsselskab om, hvad du kan gøre for at reducere din forsikring.

 

Selv ældre alarmsystemer kan reduceres med tilføjelse af alarmer.

 

Prøv at oprette flere forsikringer, du har hos ét selskab. Mange forsikringsselskaber giver rabat, hvis du har 2 eller flere policer med flere forsikringslinjer.

 

Få dit hjem opdateret med et nyt sikkerhedssystem installeret. Denne ekstra sikkerhed vil blive afspejlet i policeprisen. Du vil være mere sikker og spare penge ved at give din familie mere beskyttelse.

 

Tænk på kvartererne, når du shopper rundt efter dit næste hjem. Kvarter, der betragtes som områder med høj kriminalitet, kan hæve dine forsikringspræmier. At vide alt om disse faktorer hjælper dig med mange penge i form af præmiebetalinger.

 

Undgå at købe mere dækning, end du egentlig har brug for. Du kan ikke gøre krav på mere, end dit hjem eller ejendele faktisk er værd, så du ikke får tonsvis af penge senere.

 

Hvis det er muligt, skal du bruge licenserede entreprenører, når du reparerer eller laver byggeri på dit hus.

 

En grundlæggende husejerforsikring vil sandsynligvis ikke være passende, hvis du kan lide i et område, der er udsat for jordskælv. Grundlæggende forsikringer dækker skader på grund af hærværk, men er mere tilbøjelige til at dække begivenheder som brand, vind og brand. Grundlæggende policer dækker normalt personlige ejendele i tilfælde af tyveri. Du har muligvis brug for en separat rytter eller politik for at holde dit hjem beskyttet mod jordskælv.

 

Din husejerforsikring dækker skader på din bolig og dens indbo.

 

Opbevar alle dokumenter om din husejers forsikringsdokumenter et andet sted. Opbevar dit vigtige papirarbejde som politikker og inventarlister på dit kontor eller et sikkert sted.

 

Din boligejers politik kan lette besparelser på yderligere forsikringsprodukter. Du kan muligvis få rabat ved at samle dine forsikringsprodukter gennem det samme selskab. Dette er vigtigt , når du tilføjer dine teen-chauffører under deres bilforsikring eller gifter dig med en person med en mindre end fantastisk kørerekord.

 

Sørg for at være opmærksom på politiske ændringer, hvis der skulle være en livsændrende begivenhed. Kontakt din agent, hvis dette sker. Det betyder alt fra at blive skilt. Den dækning, du ønsker, kan ændre sig gennem årene. Vær sikker på, at dit lager og dine politikker er opdaterede.

Vær sikker på, at dine værdifulde ejendele faktisk er dækket af din husejers politik. En standardforsikring dækker strukturen og nogle af dine personlige ejendele, men den vil muligvis ikke i tilstrækkelig grad dække ting af værdi som smykker og samleobjekter.

 

Hvorfor er det vigtigt at sørge for, at du skal forsikre din bolig?

 

Mange gange vil udbyderne lade deres kunder få dybe rabatter, når folk vælger flere politikker hos dem. Sørg for at lave den ordentlige research og shoppe rundt. Du kan muligvis få et bedre tilbud andre steder.

 

At hæve din selvrisiko er en god måde at spare på dine månedlige præmier. Ved at øge din selvrisiko til $ 500 til $ 1000 kan du spare op til 25 procent af din husejers forsikringsomkostninger. Det beløb, du sparer på præmien, hjælper med at betale selvrisikoen, hvis du skulle få brug for et krav.

 

Din kreditvurdering vil have en indvirkning på dine præmier. Hvis du for nylig har gjort fremskridt med at forbedre din kreditvurdering, så tal med dit forsikringsselskab om det og find ud af, om det overhovedet ændrer tingene. Hvis ikke, så begynd at shoppe rundt efter et nyt forsikringsselskab.

 

Din forsikringsagent kan forklare alle din boligejers dækningsmuligheder. Din forsikringsagent kan designe den bedste politik for dig, hvis du giver dem en liste over alt, hvad du har, og hvor meget det er værd. En sådan liste kan også hjælpe dig med at bevise, at de eksisterede, hvis de bliver ødelagt.