Camping og rejser
27. januar 2022

En guide til camping: Ting du bør huske på

By viborgnet.dk

Du skal planlægge din rejse. Brug tipsene fra denne artikel til at forbedre din næste campingoplevelse og få nogle ideer til, hvad du bør tænke på, når du tager på camping.

Prøv at tilføje en aktivitet, der har med svømning at gøre, til din tidsplan på en eller anden måde. Du kan gå glip af bruseren, når du er på camping.

Tag en bandana eller et lommetørklæde med, når du tager på camping. Disse kan bruges til flere ting, håndklæder eller endda noget at bære en vare i.

 

Tørretumbler kan bruges som optænding til at starte dit lejrbål. Saml noget fnug i din tørretumbler og opbevar det i en pose et par uger før du tager på camping for at forberede dig på dette. Hæng en indkøbspose ved siden af din tørretumbler og smid fnug ind i den. Dette giver dig mulighed for bare at få din optænding og gå, når det er tid til at gå.

 

Gaffa tape er et praktisk værktøj til at bære i mange forskellige situationer. Det virker hurtigt i en knivspids til telthuller, telthuller, sko med slidte såler, tætning af myggenet, tætning af dit myggenet og mange, mange flere ting.

 

Børn elsker at campere, men planlæg nogle aktiviteter for dem på forhånd. De har nogen som helst erfaring med ting som fiskeri eller opstilling af telte. Lær dem om disse handlinger, før du tager på lejr.

 

Selvom begrebet camping involverer at komme væk fra det hele, er det stadig vigtigt at forberede sig. Mens du bør medbringe en sovepose, er det stadig en god idé at medbringe ekstra tæpper. Dette kan hjælpe dig med at varme op, hvis det bliver rigtig køligt om natten, og/eller du kan bruge dem til ekstra polstring.

 

Det er ekstremt vigtigt at være ordentligt udstyret, når du pakker de nødvendige ting og udstyr til camping. At glemme en eller to ting kan resultere i katastrofe.

 

Medbring ekstra lommelygter og batterier til din rejse. Du bliver sandsynligvis nødt til at se foran dig efter solnedgang på nogle punkter under din rejse. At have nok belysning af et område kan forhindre skader og potentielt farlige møder med dyreliv. Hvis du tager børn med, så giv dem hver deres lommelygte.

 

Sørg for at se dine børn er. Der er en del trafik på campingpladserne, og små børn kan vandre rundt i skoven, små børn kan hurtigt og nemt fare vild i skoven. Det tager ikke mere end et sekund, og der sker noget uventet.

 

Disse snacks er gode til at tage med på vandretur eller som snack efter en lang dag, hvor du ikke har lyst til at tilberede et måltid. Disse snacks skal holde sig et godt stykke tid, så du altid kan gemme dem til et senere tidspunkt.

 

Du bør aldrig forlade din bil eller basecamp med en mobiltelefon, der er fuldt opladet. Du kan også seriøst overveje at medbringe et par ekstra batterier, hvis hovedbatteriet dør. Din telefon kan være det bedste nødudstyr, du har i en nødsituation.

 

Camping kan give en fantastisk oplevelse, eller det kan være en helvedes tur. Forberedelse er alt den faktor, der afgør, hvordan din rejse bliver. Hvis du er godt forberedt til enhver mulig situation, er der større sandsynlighed for, at du får en fornøjelig tur.

 

Pak altid en rulle gaffatape med, når du camperer.

 

Rengør din campingplads, inden du afslutter camping. Du bør have affaldssække ved hånden til at rydde op i alt affald. Pak eventuelle madrester sammen og fjern dem fra campingpladsen. Hovedreglen, når du forlader en campingplads, er ikke at efterlade andet end dine fodspor.

 

Mange mennesker får madforgiftning hvert år, mens de camperer på grund af forkert pakning hvert år. Hvis din mad ikke er konserveret, vakuumforseglet eller konserveret, risikerer du at få madforgiftning af fordærvet mad.

 

Hvor skørt det end lyder, er det en god idé at pakke en rulle eller to toiletpapir, når du skal på camping. Hvis der ikke er toiletter på din campingplads, skal du bruge naturen som badeværelse. Blade kan have gift på sig, så glem det ikke.

 

Vælg en passende sovepose, der er lavet til den årstid, du skal campere. Om sommeren vil du gerne have et lys, har du brug for en letvægtsoption. Når det er koldt, er det en god idé at få en tykkere taske, så du ikke er for kold.

 

Selvom dette kan virke bekvemt, tager det ikke lang tid at opdage andet. Badeværelser tiltrækker mange mennesker og har også en masse trafik, der kører igennem dem hele tiden. Dette kan resultere i overdreven støj og andre gener, som du gerne vil undgå.

 

Det er vigtigt, at du holder dig fra solen. Vær sikker på, at din hud har tilstrækkelig beskyttelse. Du vil måske vælge et produkt, der indeholder insektmiddel. Du ønsker ikke at blive overdøvet med for mange kemikalier på din rejse.

Medbring et filter eller tabletter, når du skal på camping. Disse tabletter vil vende alt vand og har brug for en ekstra ressource. Prøv tabletterne derhjemme først, så du ved, hvordan de vil smage. Du ønsker ikke at dehydrere dig selv på din rejse eller ende med at drikke snavset vand.

 

Hvis du camperer langs en å eller en flod, må du ikke bruge badeværelset opstrøms fra din plads. Dette vil give dig mulighed for at være sikker på, at vandet, der strømmer i nærheden af din campingplads, ikke bliver forurenet. Sørg også for at gøre dette ret langt væk fra dit websted.

 

Du skal bruge begrænsninger, hvis de støder på andre dyr. Du skal muligvis også have en snor. Sørg for, at alle aktuelle licenser og vaccinationer også er opdaterede. Glem ikke grundlæggende ting som mad, vand og serveringsskålene til at diske op med. Du skal også rydde op i rod, som de efterlader.

 

Typisk daglig luksus kasseres til fordel for den fredfyldte naturlige vildmark ved at campere. Nogle mennesker synes, det er spændende, mens det sender kuldegysninger ned ad ryggen på andre. Du bør tænke seriøst over din campingtur, så du kan få mest muligt ud af den. Du læser et par af dem i denne artikel, så brug dem!