Professionelle vin-tips, der vil forbedre din vin kendskab
Er du sikker på vin? Der er meget at vide om vin, og hvordan det kan gavne dig. Læs denne artikel for at lære mere; du vil ikke fortryde det.
Deltag i flere vinsmagningsevents! Disse begivenheder kan hjælpe dig med at træde ud af boksen, når det kommer til dine vinkomfortzoner. Dette kan endda være en sjov social begivenhed. Inviter andre mennesker, der nyder vin med dig. Du vil have det sjovt med din hobby, mens du gør venskaber stærkere ved at gøre dette.
Vin giver en velsmagende sauce, når du serverer oksekød. Lad denne sauce simre og tykne for at mindske noget af den alkohol, der brændes væk. Dryp det derefter over dit oksekød!
Dette er nøglen, hvis du har dyr vin, som du planlægger at drikke nede ad vejen. En vinkælder vil sikre, at din vin over tid.
Billig vin er ikke altid så slemt, som man måske tror. Prøv chilenske vine, hvis du leder efter god vin til gode priser. Meget af deres vin har en god pris. Argentina, Sydafrika og Sydafrika har også fantastiske priser og vine.
Hvis du har øget hovedpine efter måltider, så prøv at drikke mindre mængder. Du skal hele tiden drikke moderat.
Tag en tur til de regioner, hvor din yndlingsvin produceres. Dette vil hjælpe dig enormt i din forståelse og sprog til at forklare aromaer og smage til andre. Vinproducerende regioner er også fantastiske, så nyd dig selv.
Du bør lære at skrælle etiketter fra vin.
Mousserende vine og champagne bør serveres meget kolde. At drikke disse tættere på stuetemperatur vil berøve dem dens smag. Stil din champagne i et godt køleskab en eller to timer før du drikker den.
Året, hvor druerne blev høstet, er, hvad ordet årgangsår. De vil derefter blive opbevaret, indtil vinen faktisk er aftappet. Vinen kan faktisk komme på butikshylderne indtil et år eller deromkring senere.
Rør vinen rundt og træk vejret for at opfange hver eneste duft. Tag en lille slurk, lad smagen fylde din mund, og spyt den så tilbage i glasset.
Metoden til at opbevare vin frisk ændres afhængigt af dens type og region.
Toasts er ret almindelige ved sociale grupperinger. Dette vil resultere i, at alles glas klirrer. Det lyder måske svært at tro, men en forkert klirrende teknik kan faktisk føre til et knust glas.
Lær dine lokale tjenere og ekspedienter at kende, der serverer en flaske eller et bord. At lære folkene bag disken at kende kan ofte føre til en stor besparelse og avanceret viden om nye produkter.
Bestil ikke bare på glas på en restaurant med en gruppe. En flaske indeholder cirka seks personer. Du vil spare en del penge, og du kan finde en ny foretrukken vin, som du aldrig har fået før.
Åbn din flaske rødvin og lad den stå et par timer, før du serverer den. Ilt vil interagere med vinen, når du åbner flasken.
Champagne er til mere end bryllupper. Champagne er ikke kun til særlige lejligheder. Sandheden er, at mange fødevarer passer godt sammen med en række fødevarer. Letheden og boblerne hjælper med at rense din gane. Champagne kan være fantastisk til fødevarer af de salte fødevarer.
Prøv at tage et vinkursus om vin. At lære om dets oprindelse, hvordan de laver det, og alle de forskellige slags kan hjælpe.
Lav en sammenligning af vine lokalt og traditionelle vinforretninger. Du kan muligvis finde et bedre tilbud online end andre byer i nærheden af dig. Du skal shoppe rundt for at finde en god vin til den billigste pris.
Hvis du sandsynligvis vil spise den mad, du serverer, med lidt smør eller citron, så overvej at tilføje en vin til måltidet, der indeholder en af disse undertoner. Dette vil garantere en vidunderlig parring af mad og drikke.
Før en dagbog over de forskellige vine, du prøver. Hav altid en kuglepen og papir ved hånden, når du smager vin.
Hvis du køber vin for at videresælge den senere med fortjeneste, skal du sørge for at vælge omhyggeligt. Prøv at opbevare denne vin ved en anden temperatur og smag den for at afgøre, hvilken temperatur der er bedst.
Når du søger efter vinglas, så overvej at købe de billigste tilgængelige. Der er mange forhandlere, der sælger briller, så overvej discountbutikkerne for det bedste køb.
Tjek din vinflaske ud, før du køber den. Sørg for, at dens fyldningsniveau er, og at de ikke er under de andre vinflasker. Det skal være helt op ad flaskehalsen. Sørg for, at den ikke har nogen mærker, hvor den kan lække.
Har du rester fra din fest eller begivenhed? Vin holder ikke for længe, når den først er åbnet. Du kan sætte den i køleskabet i et par dage for at bremse processen med at fordærve. Du skal huske, at den har været åbnet i mere end tre dage.
Ligesom at parre søde måltider med søde vine, skal du bruge sur vin, når du spiser sur mad. Sauvignon Blanc kan være syrligheden af vinaigrette. En vin, der ikke indeholder nok syre, vil smage, som om den er vendt.
Nu hvor du kender de rigtige oplysninger om vin, er du klar til at købe en flaske! Prøv forslagene beskrevet ovenfor, og tøv ikke med at dele med venner. Forbedre dine måltider, imponer dine gæster og behag dine værter ved altid at vælge den perfekte vin.