Hundetræning
27. januar 2022

Hjælp din hund med at opføre sig godt med de bedste hundetræningsteknikker

By viborgnet.dk

Du skal investere meget tid i at træne med den nye lille. Brug disse tips på et konsekvent grundlag, og du vil helt sikkert være i stand til nemt at træne din hund.

Der er få effektive måder at nærme sig spørgsmålet om at træne en hvalp eller hund. Når han er gået i kassen, skal du sørge for at give dem kærlighed og opmærksomhed for at fortælle dem, at de gjorde noget for at behage dig.

 

Etabler et roligt miljø, når du går ind i et rum, som dit kæledyr er i. Det er dejligt roligt at lege med dine hunde, men når du kommer ind i et rum skal din hund være rolig.

 

Det første din hundetræning er at beherske kontrol. Du skal afvise din hunds respekt ved at være i stand til at opretholde disciplin, ellers vil han ignorere dine kommandoer. Når du går tur med din hund, så gå foran ham for at etablere lederskab.

Vælg en sætning, du vil bruge med din nye hvalp, mens du træner hjemme. Når du er udenfor med hvalpen, så sig “go potty” til den, så de til sidst vil forbinde sætningen med at gå på toilettet udenfor.

 

Sørg for, at du har en belønning klar, når hunden gør, hvad du vil. Du vil sikre dig, at dit kæledyr ved, at god opførsel er gavnlig. Dette er den rigtige måde at sikre din hunds adfærd er korrekt og forkert.

 

For at hustræne din hvalp, skal du sørge for, at din hund spiser og popper på cirka samme tidspunkt hver dag. Dette giver dig vigtig forhåndsviden for at forhindre ulykker, og din hund skal på toilettet. Et skema er en fantastisk måde at træne en hund til at vide, hvornår den skal ud næste gang.

 

Start din hunds træning ved at gøre noget simpelt. Dette vil give dem øjeblikkelig succes kommer hurtigt og tjene som en byggesten til dine træningssessioner. Dette giver dig meget bedre resultater i løbet af din træningsoplevelse.

 

En af de første kommandoer, du skal lære din hund, er, hvordan man træder væk fra den. Denne grundlæggende kommando lærer dem at holde op med at tygge på noget, han ikke bør, og det holder dem sikre mod farlige genstande.

 

Brug positive forstærkninger, når du træner din hund. Du må aldrig råbe og/eller slå din hund. Dette gør hunden til ingenting og vil bare vise ham, at du er i ubalance.

 

Ulykker er en hvalp til at blive pottetrænet. Ryd ulykker op træning. Hvis rodet bliver på området for længe, kan dit kæledyr lugte rodet og fjerne det samme sted igen.

 

Det er vigtigt at holde lidt slap i snoren forblive løs, når du forsøger at træne den til at gå i snor. Hunde er ofte ivrige efter at udforske nye territorier, mens de går en tur. Deres iver vil få dem til at trække i snoren for at blive anstrengt.

 

Konsistens er noget af det vigtigste under din hundetræning. Sørg for, at alle ved, hvad de skal gøre med hensyn til at belønne, at hele husstanden er i overensstemmelse med træningssignaler. Forskellige træningsmetoder vil forvirre din hund.

 

Overvej kassetræning af din hund. Med lidt tid og træning vil hunde, der er blevet kassetrænet, ikke have uheld indeni.

 

Lad ikke dit kæledyr trække dig. Brug en kort snor og hold din hund tæt på din side, og sørg for at holde din hund ved hælen og passere gennem døre og låger foran din hund. Husk på, at det er dig, der er den ansvarlige leder!

 

Selvom det er muligt at lære ældre hunde nye tricks, skal du huske på tilstande eller medicinske problemer, som kan begrænse hans evne til at opføre sig på bestemte måder. Hvis din hund for eksempel lider af gigt, er det ikke særlig praktisk at få den til at kravle lange afstande. Træning af din ældre hund kan holde hans hjerne skarp. Sørg for, at du ikke forårsager din hund smerte.

 

Brug godbidder din hund virkelig elsker for at opnå maksimal træning for de bedste resultater. Dette kan endda være noget, som hunden normalt ikke må have, f.eks. kød.

 

Sørg for, at din hund bliver tjekket ud regelmæssigt. Hvis du opdager, at din hund har svært ved nogle aspekter af træningen eller er gået tilbage i sin træning, skal du være sikker på, at hans helbred er godt. Hunde er meget dygtige til at skjule smerte eller ubehag. Adfærdsændringer kan være det eneste signal, du får, om at der er et problem med din hunds helbred. For eksempel kan aggression være et tegn på smerte, mens regression med hensyn til hjemmetræning kan tyde på urinvejsinfektioner.

 

Introduktioner til andre dyr bør ske langsomt og forsigtigt. Inden du beslutter dig for at adoptere et nyt kæledyr, så tænk på det, du har derhjemme. Du skal sørge for at adoptere et kæledyr, der passer til dine kæledyr, komme sammen, så du kan etablere et godt bånd.

 

Prøv en dåse, når du træner din hund. Læg nogle mønter i nogle få mønter i en tom sodavandsdåse og forsegl den. Din hund vil blive forskrækket over lyden, og den vil ophøre med adfærden. Ryst dåsen kun én gang eller din hund.

 

Nogle hunde frygter for tordenvejr, at de bogstaveligt talt er til fare for sig selv. Tal med din dyrlæge om enhver fobi, din hund har. Din dyrlæge kan ordinere et mildt beroligende middel til at give din hund, før en storm vælter ind. Dette er normalt en sidste udvej for en hund på den rigtige måde.

 

En simpel opgave, du kan lære din hund, er at hente papiret. Det første du skal gøre er at lære din hund at holde noget. Han skal forbinde objektet med navn. Det næste skridt er at lære ham at samle genstande op. Hvis adfærden er opdelt i trin, vil de begynde at forstå forholdet mellem alle de opgaver, de skal udføre for en kommando.

 

Du kan nu bruge de tips, du læser i denne artikel, til at begynde at træne dit nye kæledyr. Træn patienter med din hund, når du træner dem. Nogle af rådene kan være en udfordring, men det vil være det værd.