Sundhed og tandlæge
27. januar 2022

Tips Til At Garantere Kvalitet Tandpleje Til Dig Og Dine Kære

By viborgnet.dk

Mange tandlæger finder det mærkeligt, at så mange mennesker ønsker at have smukke smil, men gode tænder vedligeholdelse er yderst vigtigt. Der er mange ting, du kan begynde at gøre for at forbedre din tandpleje selv. Den følgende artikel vil dele nogle gode tips til at hjælpe dig med tandpleje.

Det er vigtigt at planlægge regelmæssig tandeftersyn en gang om året. Regelmæssige besøg vil holde din tandsundhed. Det er langt mindre at reparere problemer, når de først opstår. Du vil også spare dig selv fra at udvikle mere alvorlige problemer i skak, hvis du løser dem tidligt. Du kan beskytte din tegnebog og dine tænder gennem hurtige behandlinger.

Du bør ikke glemme at børste dine tænder og din tunge. Mad, der forbliver på tungen og forlader det der lader bakterier og bakterier til at danne. Dette er ikke meget sundt og kan give dig til at have dårlig ånde også.

Tal med din tandlæge, før du prøver et kommercielt tilgængeligt produkt til tandblegning. Nogle produkter er for stærke og kan potentielt skade dine tænder. Nogle er sikre; Det er dog svært at skelne mellem de sikre og usikre produkter. Din tandlæge vil guide dig finde ud af den bedste behandling for din tandsundhed.

Får du tartar ganske let? Hvis du gør det, er det vigtigt, at du har pålidelig anti-tandsten mundskyl og tandpasta. Gå til en tandlæge regelmæssigt for at få tandstenen.

Når du køber tandpasta, skal du beslutte dig for en, der indeholder fluor. Denne ingrediens vil hjælpe dig med at få stærkere tænder og gøre dem sundere. Stærke tænder er sunde tænder.

Der er masser af tandblegning metoder til rådighed. Du bør gennemse den del af en butik, der indeholder tandplejeprodukter. Find en metode, du kan lide, så du er mere tilbøjelig til at fortsætte med at bruge den. Hvert produkt har forskellige retninger, så læs dem omhyggeligt for at få de optimale resultater.

Børst tænderne fra tandkødsranden bevæger sig mod midten af dit tandkød nedad. Dette er en god måde at fjerne madrester fra under dit tandkød, så de er grundigt rengjort. Du kan børste fra side til side først, men sørg for, at du ikke glemmer at gøre dette så godt.

Undgå syrer af citrus; de indeholder skadelig kulsyre. Børst dine tænder godt, når du har drukket citrussaft eller frugtsaft. Dette hjælper med at forhindre kulsyrer i skak, så de ikke begynder at opløse din emalje.

Børstning og tandtråd regelmæssigt er gode måder at sikre, at dit smil forbliver sundt.

Dit sygesikringsselskab kan hjælpe dig med at finde en tandlæge, der passer til dine individuelle behov. Dit tandlægeforsikringsselskab kan tilbyde dig anbefalinger til en tandlæge i dit område. Du kan derefter tage disse oplysninger til forskning alle tandlæger og se gennem hver tandlæge, de anbefaler at finde en velrenommeret en.

Er du fan af is chewer? Du burde stoppe det her lige nu. Tyg på sukkerfrit tyggegummi i stedet for is. Undgå at sætte is i dine drikkevarer, så du ikke bliver fristet.

Må ikke børste dine tænder lige efter indtagelse af citrus fødevarer? Børstning lige efter at have spist disse fødevarer faktisk skader dine tænder. I stedet for at børste, skylle munden og tygge noget tyggegummi til at rense munden.

Begynd at lære dine børn god mundhygiejne tidligt. Jo hurtigere du kan få børn involveret i deres tandhygiejne, jo bedre vil du klare dig i fremtiden. Dette fører til bedre sundhed generelt ud over lavere tandlægeregninger end dem, der ikke gør.

Begræns dit forbrug af sodavand, du drikker. Der er en hel del syre i sodavand. Denne syre kan beskadige dine tænder. Drik din sodavand gennem et sugerør for at reducere eksponeringen for barske kemikalier. Du bør også børste efter du drikker og bruge vand til at skylle grundigt med vand.

Du bør sigte mod at inkludere masser af calcium til din kost for sunde tænder.

Hold dig væk fra sodavand for at holde tænderne. Soda har ikke noget godt og indeholder ingen næringsstoffer og masser af sukker, som er meget usundt. Der er omkring en kop sukker inde i en to liter pop. Holde sig væk fra disse drikkevarer vil gå langt for at opretholde dine tænder.

Tandtråd rummer lige så vigtigt som daglig børstning. Skrab dine tænder for at få mad og plak fra dine tænder.

Elektroniske tandbørster er awesome, fordi de kan udføre flere slag i et minut end almindelige tandbørster. Elektriske tandbørster er flere slag i minuttet end manuelle tandbørster. Elektriske tandbørster er i stand til at gøre mere børstning gjort.

Bagepulver er et godt middel til kridtning tænder og fjerne pletter. Børstning med nogle bagepulver hjælper med at fjerne disse pletter hurtigere end du ville forvente. Det er et budgetvenligt og smart alternativ til de dyre tandblegningsprodukter, der er tilgængelige i butikkerne.

Disse fødevarer kan beskadige din partielle og fyldninger. Popcorn kerner kan også forårsage betændelse, hvis de bliver fanget under dit tandkød, fordi de kan sidde fast.

Børst dine tænder i den rigtige metode. Hold din tandbørste på omkring en 45 graders vinkel. Brug en tilbage og ned bevægelse, når børste dine tænder.

Prøv noget bagepulver i stedet for tandpasta. Brug almindelig bagepulver mindst en gang eller to gange om ugen og hold øje med resultater. Bagepulver hjælper med at fjerne pletter og dræber bakterier. Det hjælper med at slippe af med sure pletter på grund af ting som rødvin og tobak.

Hvis du har tænder, der er følsomme over for kolde og varme ting, kan specialiseret tandpasta hjælpe. Der er tandpastaer på markedet, der vil gøre dine tænder til at være mindre følsomme. Dette giver dig mulighed for at komme tilbage til at nyde din mad og drikke. Bare sørg for at læse alle de retninger til brug.

For at holde din hygiejne solid, mens du er i seler, være sikker på at du giver agt på din ortodontist anvisninger om, hvad man ikke skal spise. Du kan forhindre det gode arbejde af seler, når du ikke følger dental rådgivning.