1. september 2023

Her skal du hænge dine corona skilte op for størst effekt

By viborgnet.dk

Der er mange gode steder at hænge dine corona skilte, og hvor du vil få mest muligt ud af dem, afhænger ikke mindst af, hvor du vil gøre brug af dine corona skilte. Er der eksempelvis tale om corona skilte til indendørs brug, eksempelvis en butik eller cafe, eller er der tale om corona skilte til udendørs brug.

 

Er der tale om corona skilte til indendørs brug, så kan du ikke mindst have fordel af, at hænge dine corona skilte ved indgange og udgange, hvor der er den største trafik, og hvor flest muligt kan få øje på dine corona skilte. Derudover er andre samlingssteder som kassen, toiletter og lignende, også gode områder at placere corona skilte på.

 

Er der tale om udendørs brug af corona skilte, gælder mange af de samme ting, men der kan være større variation i omgivelser og miljø, og det er dermed ikke givet på forhånd, hvor det er bedst at placere dine corona skilte. Tag omstændighederne og begivenhederne med i dine overvejelser, inden du sætter dine corona skilte op.

 

Ved at følge ovenstående råd til opsætning af corona skilte, kan du få mest muligt ud af dem, da flest muligt vil få øje på dem. Det er en stor fordel for dig, der gerne vil øge sikkerheden omkring dine corona foranstaltninger, at dine corona skilte er placeret korrekt, så anvisningerne på dine corona skilte bliver fulgt.

 

Skal du ud på markedet og købe corona skilte, så anbefaler vi at du ser nærmere på udvalget på https://www.foliekniven.dk/standard-produkter.php?state=gruppe&id=15. Her finder du således alle de typer af skilte du måtte få brug for, når du skal have sat corona skilte op, og som kommer i lige præcis de typer, former og størrelser, som er bedst egnet til dig.