Hotel på ferien
27. januar 2022

Forbedre dit hotelophold med dette råd

By viborgnet.dk

Du bliver nødt til at bo på hotel fra tid til anden af forskellige årsager. Uanset om dit ophold involverer forretning eller fornøjelse, er det vigtigt at have et behageligt hotel at bo på. Her er nogle tips, der vil vise sig at være til hjælp.

 

Overvej at drage fordel af roomservice under din særlige person. Selvom det kan koste lidt ekstra, er det mere bekvemt at blive på dit værelse, mens du får stillet din sult.

 

Du bør lægge al dyr elektronik og smykker i hotellets pengeskab.

 

Der er mange forskellige ting at tænke på, når du skal vælge hotel at bo på. Faciliteter såsom gratis WiFi, et fitnesscenter, gratis morgenmad, et fitnesscenter og pool og en bekvem restaurant er også vigtige overvejelser. Prøv at finde et hotel, der tilbyder så mange af dine ønskede faciliteter som muligt.

 

Tjek online for et fantastisk hotelværelse under din næste rejse. Det er derfor, det er op til, at du altid bør gøre din research godt online for at finde disse skjulte rabatter. Tjek hjemmesider som Jetsetter, Jetsetter og SniqueAway.

 

Tjek dit hotelværelse ud, inden du pakker ud. Er dit værelse mug og ellers rent? Er der rigeligt med alle de håndklæder, du skal bruge? Hvis der er nogen åbenlyse problemer, skal du sørge for at informere receptionen med det samme for at få disse problemer løst.

 

Kend hotellets indtjekningstider. Nogle mennesker undlader at spørge, hvad tidspunktet for indtjekning er, og kommer til hotellet, når deres værelse er ledigt, fordi de glemmer at tjekke denne kritiske detalje. .

 

Planlæg din rejse så langt i forvejen for at få de bedste priser. Mange hoteller tilbyder rabatter, hvis du bestiller mere end et par måneder i forvejen. Du kan forvente besparelser på op til 50 procent, hvis du bestiller måneder i forvejen.

 

Book din tid så tidligt som muligt. De bedste fagfolk er ofte i høj kurs, og du vil ikke gå glip af noget.

 

Hvis du vil beholde din faste løbetur, skal du sørge for at pakke træningstøj og et GPS-ur.

Hvis du ofte bor på den samme hotelkæde, kan du se om tilmelding til deres hyppige gæsteprogram. Disse hotelprogrammer fungerer normalt ved at give dig point for hvert ophold. De kan beløbe sig til showbilletter, gratis overnatninger, spa-tilbud, spa-tilbud og meget mere.

 

Tidspunktet for din hotelværelsesreservation bestemmer ofte de datoer, du planlægger at bo der. Værelser på hoteller er typisk prissat baseret på deres tilgængelighed. Dette vil ikke give dig de allerbedste hotelpriser.

 

Tilmeld dig et loyalitetsprogram, hvis du ofte opholder dig der på forretningsrejser. Disse programmer giver dig mulighed for at samle point, der kan omsættes til nogle store frynsegoder, når du er på ferie.

 

Få et AAA-medlemskab til hotel, når du rejser. Forældre med små børn vil sandsynligvis kunne lide den gratis autostol, der tilbydes gratis nogle steder.

 

Lav ikke lang afstand på dit hotelværelse. Mange hoteller vil give dig gratis Skype-forbindelser via Wi-Fi. Dette kan være en masse gebyrer.

 

Det er ikke altid muligt at tjekke ind på dit hotel tidligt. Planlæg din rejse på det rigtige tidspunkt, hvis du ikke vil vente. Hoteller skal normalt have værelset, så det er klar til at du kan tjekke ind. Hvis du bliver nødt til at møde tidligt, så tal med folkene foran for at se, om du kan komme ind i lokalet, men forvent det ikke nødvendigvis.

 

Nogle hoteller tilbyder ikke barnesenge eller rollaways; mens andre har et begrænset antal af dem. Tal om disse problemer, mens du reserverer dine reservationer.

 

Undgå at sove under hotellets sengetæppe. Det øverste sengetæppe bliver normalt ikke rengjort så ofte, som sengetøjet er. Det kan bære en bærer af bakterier. Bare sørg for at fjerne dette betræk fra sengen for at få ro i sindet.

 

Vær opmærksom på dine muligheder i tilfælde af, at et hotel forsøger at “walke” dig. Det betyder, at du bliver nødt til at bo på et andet hotel. Undgå dette hvis det er muligt, men hvis du skal skifte hotel, så sørg for at få et sammenligneligt eller bedre værelse og rejsen dertil betalt.

 

Åbn ikke flaskevandet på dit værelse. Du vil sandsynligvis være tørstig, når du ankommer. Du kan blive fristet til afslappet at åbne den flaske vand, der vinker på minikøleskabet. Hoteller er udmærket opmærksomme på gæster ved at opkræve latterlige beløb for flaskevand. Tjek fitnesscentret ud og se, om de muligvis har gratis vand. En bedre idé er at medbringe et par af dit eget flaskevand.

 

Giv ikke efter for hotellet.

 

Du kan faktisk få en værelsesopgradering uden at betale en opgraderet pris. Det kan du gøre ved at komme til tiden. Hvis dit værelse ikke er rent endnu, kan du blive tilbudt et bedre værelse uden ekstra omkostninger.

 

Hvis du har brug for at reservere et værelse, mens du kører, så tjek rastepladser, rastepladser og tankstationer for gratis turistbøger, der indeholder kort over hoteller, priser og utrolige rabatter. På denne måde kan du bare ringe i forvejen for at reservere på forhånd og få et tilbud uden at besøge hundrede forskellige hoteller.

 

Nogle hotelværelser har en bedre udsigt end andre. Hvis du ikke skal betale mere for et værelse med god udsigt, så bed om et værelse med et bedre værelse. Et værelse med udsigt kan tage dit ophold mere behageligt. Det skader ikke for dig at spørge, om en bedre udsigt.

 

Det er sædvanligt at give drikkepenge til din husholderske, når du forlader et hotel. Stuepigen er den, der har ryddet op efter dig, selvom du ikke giver drikkepenge til andre. Du var sandsynligvis lidt rodet, så du bør prøve at give tjenestepigen et tip for deres gode arbejde.

 

Pas på skjulte gebyrer, når du bruger et andet websted end hotellets til at foretage hotelreservationer fra tredjepartswebsteder. Mange gange afspejler det oprindelige tilbud ikke alle gebyrer og gebyrer.

 

Afslutningsvis bor alle på et hotel på et tidspunkt. Inden du foretager din reservation, skal du først undersøge noget. Forhåbentlig kan du nu se, hvorfor det er sandt.