24. januar 2024

Firmabiler på abonnement

By viborgnet.dk

Har du din egen virksomhed, eller arbejder du i en virksomhed, hvor I har jeres egne firmabiler? Så ved du sikkert, at det kræver en del vedligeholdelse og kan være en stor økonomisk udgift, når du skal eje flere firmabiler.

 

De skal nemlig, som alle andre biler, vedligeholdes, til mekanikeren og forsikres. Derfor kan det være en fordel at lease dine firmabiler, så du får en mere fleksibel og uforpligtende aftale, hvor du selv kan være med til at styre, hvor længe og hvilke firmabiler, du gerne vil lease. Hvis du skal lære lidt mere om leasing af firmabiler, så kan du læse med her.

Hvad vil det sige at lease en firmabil?

Hvis du aldrig har hørt om leasing af firmabiler, så læs lige med her. Kort fortalt, vil det sige, at i stedet for at du selv skal investere og købe en firmabil, så laver du en lejekontrakt, hvor du låner en eller flere firmabiler. Det betyder, at du i en afgrænset periode har fuld adgang til firmabilerne, men at du slipper for at skulle eje dem selv. Det kan spare dig for meget tid og besvær, og du kan også nemmere at komme til at udskifte firmabilerne, end hvis du skulle vente på at de blev slidt op, så du selv kunne skille dig af med dem.

De mange fordele ved at lease dine firmabiler

Ja, der er mange fordele, og en af dem er, at du helt selv kan bestemme, hvilke biler du gerne vil have. Du kan have forskellige firmabiler, eller du kan lease den samme type. Du kan også hurtigere komme til at skifte dem ud, og du har også nogle, som hjælper dig med at holde styr på alt det praktiske omkring forsikring. Så hvad med at hoppe ind på hjemmesiden allerede i dag, hvor du kan læse meget mere om, hvilke muligheder du har. Rigtig god fornøjelse.