7. november 2022

De 3 mest solgte hunderacer 2022 – Kilde dyreportal.dk

By viborgnet.dk

Der er en række forskellige hunderacer i dag at vælge i mellem. Alle hunderacer har sin charme, så derfor kan det være svært at vælge en blandt de mange. Det er ikke nogen hemmelighed, at nogle hunderacer er mere populære end andre. Det vil vi komme omkring i denne artikel. I 2022 er der nemlig tre forskellige hunderacer, hvis popularitet er i høj kurs og som sælger rigtig godt. De tre racer beskrives mere detaljeret i artiklen nedenfor. Så hvis du gerne vil vide lidt mere om hvilke hunderacer, som mange vælger at købe i dag, så find ud af mere i denne artikel.

Labrador retriever

Labrador retrieveren er en jagthunderace, der stammer fra Storbritannien. De er blide, kærlige og loyale hunde, som er gode familiedyr. De er også relativt nemme at træne og er gode til at følge kommandoer. Labrador retrievere er en af de mest populære hunderacer i verden, og det har de været i mange år. I 2022 er den en af de mest solgte hunderacer. Det er bl.a. fordi, som nævnt tidligere, at de er gode kæledyr for hele familien. Men det skyldes også, at de er forholdsvis nemme at passe. De er fantastiske at have med på en løbetur, gåtur eller bare andet aktivitet ude i haven. En labrador retriever kan både fås i en lys, sort og brun farve. Men det afhænger også meget af den kuld, som du vælger at få din labrador retriever fra. Hvis du har et særligt ønske, så skal du undersøge de forskellige opdrættere grundigt, før du melder dig ind på en af hvalpene.

 

Bichon frisé

Bichon Frise er en lille hund, der har sin oprindelse i Middelhavsområdet. De er muntre, legesyge og kærlige hunde, som er gode ledsagere. Bichon Frises er en af de mest populære små hunderacer i 2022.  Det er en hunderace, der ikke kræver en større transporttaske og om generelt er nemme at have med. De har heller ikke brug for meget motion. De er også allergivenlige, hvilket betyder, at de er mindre tilbøjelige til at irritere folk, der er allergiske over for hunde. Du kan vælge om deres pels skal klippes eller om den skal have lov til at vokse sig lang. Nogle Bichon Frisé har det ikoniske plysset og pelset udseende, mens andre har lidt længere pelshår og knapt så plysset. Hvis du har et arbejde, der kræver meget transport, så kan du have din Bichon Frisé med i en hundetaske eller i en hundeboks.

 

 

Fransk bulldog

Franske bulldogs er en lille hunderace, der stammer fra England. Den franske bulldog er særligt kendetegnet ved dens næse, som er flad. Den minder om en mops, som også er en populær hunderace. Selvom nogle vil mene, at den franske bulldog er knap så pæn, så har den alligevel en vis charme over sig. Det er hunde, der er meget aktive og gode til at følge kommandoer.  Det er en rigtig god familiehund, der elsker at være tæt på dig. Du kan vælge mellem farve: sort, lys, blå, broget eller brun. En Fransk bulldog har lidt problemer med deres vejrtrækning. Derfor skal man ikke overanstrenge den med for meget motion eller aktivitet. Der kommer snart en ny krydsning, hvor næsen er mere udadgående. Det giver den franske bulldog mulighed for at kunne trække vejret lidt bedre.

 

Vælg en hunderace, der passer til dig

Overvej, hvilken hunderace der passer bedst til dig og din familie, når du skal købe en hund. Der findes mange forskellige hundetyper med forskellige temperamenter og behov. Det er vigtigt, at du vælger en hunderace, der passer godt ind i din livsstil. Selvom nogle hunderacer er populære, så kan det være, du skal have en helt anden. Hvis du f.eks. bor i en lejlighed, vil en lille hunderace være bedre egnet til dine behov end en stor hunderace. Hvis du har små børn, er det bedst med en rolig og blid hunderace. Der er mange forskellige faktorer at tage hensyn til, når du vælger en hunderace. Med lidt research kan du finde den perfekte hund til både dig og din familie. Om ikke andet så gør du dig et rigtigt godt køb, når du vælger at få en hund.