1. juni 2022

Gør noget for at ryste medarbejderne sammen

By viborgnet.dk

På alle arbejdspladser er det vigtigt at prioritere medarbejdernes trivsel. Det er naturligvis noget, man generelt bør fokusere på hver eneste dag, de er på arbejde, men man kan også indføre nogle mere konkrete tiltag, som giver de ansatte muligheden for at lære hinanden bedre at kende på kryds og tværs. Det kan være med den klassiske firmafest, hvor de ansatte ser hinanden i en situation, der ikke handler om arbejde, men det kan også være noget så sjovt og anderledes som en tur i escape room.

Den gode, gamle firmafest

Noget, som de fleste arbejdspladser holder en gang eller to om året, er selvfølgelig firmafester. Det er en måde at forkæle de ansatte lidt ekstra på, og derudover er det også fester som disse, som kan gøre, at folk kommer til at snakke med hinanden på nye måde. I dagligdagen handler det meget om arbejde, fordi det måske primært er det, man har til fælles. Men når man får noget godt at drikke og spise, så kan det nemt åbne op for nogle mere interessante og personlige samtaler, som kan styrke relationerne.

Prøv en tur i escape room

Hvis I gerne vil afprøve en anderledes måde at ryste de ansatte på, så kan I også arrangere en tur i escape room, da det er god måde for de ansatte at lære hinanden bedre at kende på. Men hvad er et escape room egentlig? Hvis de ansatte bliver sat ind i et escape room, så foregår det sådan, at de i samarbejde skal løse forskellige former for mysterier, hvilket de kun kan, hvis de er gode til at arbejde sammen med hinanden. Og det kan være godt at se hinanden i sådanne situationer, fordi nogle af medarbejderne måske påtager sig nogle andre roller, end de plejer – og det er kun en god ting!