8. februar 2023

3 vigtige ting: Hav styr på dette i god tid inden konfirmationen

By viborgnet.dk

Hvis du har et barn, der skal konfirmeres, er der flere ting, du skal have styr på i god tid. Det er nemlig ikke blot dit barn, der skal konfirmeres denne dag. Derfor kan du forvente, at der kommer til at være rift om alt fra restauranter til forsamlingshuse og cateringfirmaer.

Vil du gerne være sikker på, at du ikke ender bagerst i køen, fordi du har været for sent ude, er det vigtigt at have styr på nedenstående i god tid. Som udgangspunkt bør du få styr på det lige så snart, der er fastlagt en dato for konfirmationen.

#1: Få styr på rammerne

Det er vigtigt, at du starter med at få styr på rammerne. Skal festen holdes derhjemme? Vil du leje et forsamlingshus? Eller ønsker du blot, at en restaurant står for det hele? Uanset hvad, er det nødvendigt, at du er ude med din bestilling i god tid.

Hvis du holder det derhjemme eller i et forsamlingshus, skal du finde ud af, om du vil bestille maden. Ønsker du dette, skal du hurtigst muligt have lavet en aftale med et cateringfirma. Skal det foregå på en restaurant, skal du sørge for at booke det hurtigst muligt.

#2: Vær tidligt ude med invitationer

En konfirmationsfest er ikke meget ved, hvis der ikke er nogen gæster. Derfor er det vigtigt, at jeres konfirmationsinvitationer bliver sendt i god tid. Jo tidligere ude I er, desto større sandsynlighed er der for, at der er flere kan deltage på dagen.

Igen er det vigtigt at understrege, at der også er andre børn, der skal konfirmeres samme dag. Får du ikke sendt invitationer ud i god tid, er der en risiko for, at de gæster, der bliver inviteret, allerede har sagt ja til en anden fest på dagen.

#3: Overvej om køretøj skal lejes

Dette er et punkt, der deler vandene. Der er mange forældre, der mener, at det ikke hører sig til, mens andre gerne vil glæde sit barn med et interessant køretøj. Hører du til i den sidste gruppe, skal du selvfølgelig være ude i god tid med bestilling af et køretøj.

Har du f.eks. en søn, der er helt vild med biler, kan du overraske ham med en tur i en Ferrari eller Aston Martin, som holder og venter, når han træder ud af kirken. Men da du ikke er den eneste, der har denne idé, er det vigtigt, at den bookes i god tid.